29 / 03 / 2024

Avlu Kurtköy Evleri

Avlu Kurtköy Evleri

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşan Avlu Kurtköy Evleri'nde örnek daire ziyaretlerine yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor.

Avlu Kurtköy Evleri'nde 36 ay 0 faizle! 189 bin TL'ye!

Avlu Kurtköy Evleri'nde yer alan daire seçenekleri için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 oranında peşinat ödemesi uygulanıyor. Ya da 36 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Avlu Kurtköy Evleri'nde 189 bin TL'ye! Örnek daire ziyaretine yüzde 5 indirim!

Avlu Kurtköy Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Pendik Avlu Kurtköy konut fiyatları!

Avlu Kurtköy projesi İstanbul Avrupa Yakası Pendik - Kurtköy'de konumlanıyor. Tek blok olarak hayata geçirilen Pendik Avlu Kurtköy konut fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Avlu Kurtköy Evleri nerede?

Avlu Kurtköy projesinde toplam 132 daire ve 1 ticari birim bulunuyor. Proje Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı ile yükseliyor. Avlu Kurtköy Evleri nerede? sorusunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor.

Avlu Kurtköy daire fiyatları!

Avlu Kurtköy daire fiyatları haberimizde yer alıyor. 45 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede 132 daire ve 1 ticari birim mevcut. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Avlu Kurtköy Evleri!

Avlu Kurtköy Evleri daire fiyatları minimum 189 bin TL olarak belirlendi. Projenin örnek dairesini ziyaret eden herkese yüzde 5 indirim yapılıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Avlu Kurtköy projesi bu hafta satışa çıkıyor!

Erguvan ve Demirbaş Yapı ortaklığı ile İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Avlu Kurtköy projesi bu hafta satışa çıkıyor. Avlu Kurtköy projesinde konutların metrekare fiyatları 2 bin 900 liradan başlıyor.

Avlu Kurtköy Sitesi!

Avlu Kurtköy Sitesi 45 milyon TL 'lik yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Avlu Kurtköy Konutları, 138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesisten meydana geliyor.

Avlu Kurtköy'de 459 bin TL'ye son 3+1! Anahtar teslim!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de yer alan Avlu projesindeki son 3+1 daire 459 bin TL'den satılıyor.

Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens Yapı imzası taşıyan Lens İstanbul projesi 1.162 daire ve 82 adet mağazadan oluşuyor. Peki Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Major Kurtköy Evleri adres!

Major Kurtköy Evleri projesi Ana Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirildi. Proje konumu gereği metronun hemen yanında ulaşım avantajı sağlayan noktada yükseliyor...

Pendik DNZ Kurtköy Evleri!

Pendik DNZ Kurtköy Evleri Deniz Yapı imzasıyla 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje toplam 311 daireden meydana geliyor.

DNZ Kurtköy Evleri iletişim!

Kurtköy DNZ Evleri'nde dairelerin fiyatları kata ve konumuna göre değişiyor. Projede 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 satılık daire seçeneklerine yer veriliyor...

Vogue Kurtköy Evleri ödeme planı!

Vogue Kurtköy Evleri projesinde fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Vogue Kurtköy projesinde dairelerin bu yıl sonunda teslim edilmesi hedefleniyor...

Panorama Hill Kurtköy Evleri 18 ay sonra teslim!

Panorama Hill Kurtköy Evleri Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Projede daire teslimleri 18 ay sonra yapılacak.

Panorama Hill Kurtköy Evleri teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de 5 katlı 84 daire ve 7 villa olarak yükselen Panorama Hill Kurtköy Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor..

Pendik Vogue Kurtköy Evleri satılık!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 250 tane daire ve 20 tane ticari birim bulunuyor.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri iletişim için 0212 219 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede 250 konut ve 20 ticari birim bulunuyor.

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık!

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 15 bin metrekarelik alanda inşa edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

360 Kurtköy Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 536 daire, 2 anaokulu ve 2 villadan meydana gelen proje Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı imzası taşıyor. Peki 360 Kurtköy Evleri teslimleri ne zaman?

360 Kurtköy Evleri satış ofisi!

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı tarafından yapılan 360 Kurtköy Evleri projesinde fiyatlar 366 bin TL'den başlayarak değişiyor. 360 Kurtköy Evleri'nde teslimler Temmuz 2018 yılında yapılıyor...

Avlu Kurtköy Evleri Haberi

Avlu Kurtköy Evleri


Avlu Kurtköy projesi, Anadolu Yakası'nda Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Proje; Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı tarafından yükseliyor. 


Tek blok halinde yükselen projenin 1 ayda yüzde 35'lik kısmı satıldı. Projeni toplam bedeli 45 milyon lira...


132 konut ve 1 ticari ünitenin yer aldığı Avlu Kurtköy Evleri satış fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. 


Avlu Kurtköy Evleri kapsamında satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Avlu Kurtköy Evleri ödeme koşulları kapsamında 36 ay 0 faiz ve örnek daire ziyaretlerine yüzde 5 indirim yapılıyor. 



Avlu Kurtköy Evleri projesinin arsa alanı 19 bin metrekareden oluşuyor. Teslimler 2016 yılında yapılacak. 


Avlu Kurtköy Evleri Adres: Yenişehir Mah. Millet Cad. No:22 Kurtköy / Pendik


Avlu Kurtköy Evleri iletişim

Telefon: 444 5 374

Web Adresi: