28 / 03 / 2024

AVM cioraları artacak mı 2021

AVM cioraları artacak mı 2021

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hüseyin Altaş ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, döviz kurunun AVM'leri nasıl etkilediğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

AVM'lerde 1 Haziran beklentisi! Cirolar artacak mı?

AVM'ler Kovid-19 kısıtlamaları kapsamında yeme - içme alanları açılmadan hizmet sunuyor. Kısıtlamalar sebebiyle haftasonu da kapalı olan AVM'lerde 1 Haziran'daki açılma için beklenti büyük. Ciroların artması bekleniyor.

Her mahalleye sanal AVM geliyor!

Alışveriş merkezleri pandemide işleri artırmak için yeni bir hamleye hazırlanıyor. Her AVM kendi e-ticaret sitesini açıp, bölgesindeki tüketiciye satış yapacak. İstihdam da artacak.

AVM ve züccaciyeciyeler 1 Mayıs’ta kademeli olarak açılıyor!

Türkiye'nin koronavirüsle mücadele ettiği şu süreçte yeni karar kapsamında 11 Mayıs ve 1 Haziran’da AVM’lerin ve züccaciye dükkanlarının kapıları kademeli olarak artacak.

AVM yatırımlarında yabancının eski iştahı yok!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü; "AVM yatırımlarında yabancının eski iştahı yok. Şu anda 10,5 milyon metrekare olan kiralanabilir alan, önümüzdeki 2 yıl içinde 2 milyon metrekare daha artacak" dedi

Varlıbaş AVM'nin 2016 ziyaretçisi artacak!

Kente yapılan yeni yatırımlar ve artan turizm kapasitesiyle birlikte Varlıbaş AVM 2016 yılında ziyaretçi sayısında yüzde 30’a varan artış hedefliyor.

Van AVM ile bölgenin değeri artacak!

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “Van AVM kentin modern şehirleşme yolundaki kılavuzlarından olacak. VAN AVM’nin yaşam merkezi konsepti, ‘Yeni Van’ için yön verecek. Hem Van’ın, hem bölgenin değeri artacak ” dedi.

Türkiye'de AVM arzı 4 yılda artacak!

Türkiye genelinde AVM arzı, dört yeni AVM açılışı ile 347 merkezde 10,17 milyon metrekareye ulaştı. Türkiye genelinde 1.000 kişi başına düşen AVM arzı 133 m2/1.000 kişi olarak kaydedildi.

İzmir Optimum AVM 2. etap ne zaman tamamlanacak?

2016 yılı içerisinde tamamlanacak olan Gaziemir Optimum ikinci etap projesinde 55 adet dükkan yer alacak. 135 bin 284 metrekare inşaat alanına sahip olan İzmir Optimum AVM'nin inşaat alanı 2. etapla birlikte 27 bin 500 metrekare artacak...

AVM'lerde kira kolay ödenecek!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, "Şehirlerin önemli ticaret merkezleri haline geline gelen AVM'lerde esnaf gelirse ticaretleri artacak ve kiralarda da zorlanmayacaklardır" dedi.

Kiralanabilir AVM alanı 2015'te yüzde 14 artacak!

Deniz Şahinkaya, 2014 sonunda tamamlanması muhtemel AVM’lerle birlikte kiralanabilir alanın 4.764.536 m2’ye ulaşacağını, 2015’te bu rakamın yaklaşık %14, 2016 yılsonuna kadar da yaklaşık %22 artmasını beklediklerini belirtti.

Torunlar GYO'nun Mail of istanbul projesiyle kira gelirleri artacak!

na faaliyeti AVM odaklı olan Torunlar GYO'nun Nisan ayında 'Mail of istanbul' projesinin devreye girmesiyle kira gelirleri artacak. Şirket aynı zamanda sonraki projelerinde ofis ve şehir içi yatırımlarında ağırlığını artırmayı planlıyor...

Hulusi Belgü: AVM'lerin cirosu 60 milyar TL'ye ulaşacak!

AVM Endeksi 2013 Yılı Kasım ayı sonuçlarını değerlendiren AYD Başkanı Hulusi Belgü Aralık ayında yılbaşı kampanyalarının da etkisiyle cirolar daha da artacak ve yıl sonu beklentisi olan 60 milyar TL seviyesine ulaşacaktır diyor...

Hulusi Belgü: Anadolu'da AVM yatırımı artacak!

Türkiye' de halen 54 ilde toplam 333 AVM bulunuyor. Türkiye' nin 24 ilinde AVM bulunmadığını söyleyen Hulusi Belgü yatırımcı yeni yılda yönünü Anadolu'ya çevirecek dedi...

AVM cioraları artacak mı 2021 Haberi

AVM cioraları artacak mı 2021

Merkez Bankası'nın faiz düşürme kararından sonra yükselişe geçen döviz kurlarının hafta içinde rekor üzerine rekor kırması, perakende sektöründe özellikle teknoloji alışverişinde hareketliliği getirdi. Dünya Gazetesi'nden Yener Karadeniz'in haberine göre; yükselen kurun fiyatlara yansıyacağını düşünen tüketiciler, ertelenen ihtiyaçlarını gidermek amacıyla AVM’lere akın etti. 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hüseyin Altaş, gelişmelerin AVM cirolarında yüzde 10’a yakın yükseliş sağladığını dile getirdi. Altaş, “Ürünler daha da pahalanacak diye bir akım var AVM’lere. Cirolar yükselmeye devam ediyor. Bizim gözlemimiz son iki günde yüzde 10’a yakın bir artış olduğu yönünde. Black Friday kampanyalarının da bunda etkisi var tabi. Ziyaretçi sayısı ise stabile döndü. Kasım öncesi 6 milyondu şu an 6.3 milyonlarda devam ediyor” açıklamasında bulundu.

“İhtiyacını hemen al noktasındayız”

Birleşmiş Markalar...