29 / 03 / 2024

avm kiraları düşecek mi

avm kiraları düşecek mi

BMD Başkanı Öncel, perakendede dolar üzerinden imzalanan kira kontratlarının insanlara zarar verdiğini belirterek, “Eğer uzlaşma olmazsa, mağazalar kapanır, binlerce insan işsiz kalır” dedi...

Dövizle kira ödeyenler dükkanlarını kapatıyor!

Dolardaki tarihi rekor gözleri alışveriş merkezlerine çevirdi. Dövizle kira ödeyenler kiralamalarda denge bulunmazsa dükkanların kapanacağını belirtiyor.

AVM'lerden kiralara özel çözüm!

Dövizdeki hızlı yükseliş kiralarda pazarlık getirdi. Döviz kurunda ocak ayından bu yana devanı eden yükseliş AVM'lerde kiralarını dolar ve Euro olarak ödeyen perakendecileri harekete geçirdi.

Merkez Bankası, konut kiraları düşecek dedi. Ama nasıl?

Yılın ilk enflasyon raporunu açıklayan Merkez Bankası, konut fiyatlarına paralel olarak kiraların da düşeceğini vurguladı. Bu açıklama üzerine ünlü ekonomist Hakan Kara, X sosyal medya hesabından konuttaki düşüşün kiralara yansımadığını gösteren bir grafik paylaştı.

ATSO: Türkiye'de konut stoku düştü, bu açık tamamlandığında kiralar düşecek! 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, "kayıt dışı"na karşı topyekun bir mücadele yürütülmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca Bahar, Türkiye'de konut stokunun tamamlandığında kiraların düşeceğini belirtti.

Konut fiyatları ne zaman düşecek? Uzman isim ev alacaklar için tek tek açıkladı! 

Ev alacak milyonlarca kişi fiyatların ne zaman gerileyeceğini merak ediyor. Mars Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, konuyla ilgili konuştu. Peki konut fiyatları ne zaman düşecek?

14 Mayıs seçiminden sonra euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın!

14 Mayıs seçimine son bir gün kaldı. Vatandaşlar 14 Mayıs seçimlerinden sonra euro kurunun ne olacağını merak ediyor. Euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Elinde 1 euro bile olanlar hemen baksın!

Seçimden sonra euro ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusuna net yanıt geldi!

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala vatandaşlar euro kurundaki son durumu takip ediyor. Peki eurı seçimden sonra ne olur? Euro yükselecek mi, düşecek mi? 

Borsada seçimlerden sonra ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 

Borsa İstanbul'da seçimlerden sonra ne olacağı sık sık araştırılıyor. Peki borsada seçimlerden sonra ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Net rakam geldi! Yastık altında euro saklayanlar hemen baksın!

Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euro kurunun ne kadar olacağını açıkladı. Yastık altında euro olanlar hemen baksın!

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! Euro'nun yönü belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? İşte cevabı!

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 4 Mayıs günü açıklayacak. Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Boris Vujcic, 4 Mayıs’ta gerçekleştirilecek toplantı öncesi faiz oranları ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Euro'nun yönü belli oldu! Euro yükselecek mi, düşecek mi? İşte cevabı!

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro alalım mı? sorusuna yanıt hemen İslam Memiş'ten geldi

Güne yükselişle başlayan euro bugün açılışta 21,54 TL seviyesinden işlem gördü. Yatırımcılar ise euronun ne olacağını merak ediyor. Euro ne olacak yükselecek mi, düşecek mi? 14 Nisan 2023 euro/TL kuru.

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Doların yönü resmen belli oldu!

Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Konu ile ilgili açıklamalar uzmanlardan geldi. Uzmanlar peş peşe açıkladı! Doların yönü resmen belli oldu!

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş peş peşe açıkladı!

Altın yatırımından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırırken aynı zamanda gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? sorularına da yanıt arıyor. İslam Memiş peş peşe açıkladı.

Cumhurbaşkanı açıklamıştı! İndirim yarın başlıyor! Peki elektrik faturaları ne kadar düşecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği elektrik fiyatlarında yaşanacak olan indirim yarından itibaren hayata geçiyor. Peki  elektrik faturaları ne kadar düşecek? İşte yüzde15'lik elektrik indiriminin detayları...

Ramazan bereketi ile sepet dolduracak fırsat! 25 TL'lik alışveriş yapana ŞOK Market'te 75 TL'lik Finish 30 TL'ye düşecek

ŞOK Market'in 29 Mart tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımlandı. Ramazan bereketi ile sepet dolduracak fırsat! 25 TL'lik alışveriş yapana ŞOK Market'te 75 TL'lik Finish 30 TL'ye düşecek...

avm kiraları düşecek mi Haberi

avm kiraları düşecek mi

BMD Başkanı Öncel, perakendede dolar üzerinden imzalanan kira kontratlarının insanlara zarar verdiğini belirterek, “Eğer uzlaşma olmazsa, mağazalar kapanır, binlerce insan işsiz kalır” dedi...


Sinan Öncel, moda, tekstil, hazır giyim, ayakkabı, hediyelik eşya, aksesuar, mutfak eşyaları, kozmetik alanlarından 149 perakende markasının çatı örgütü Birleşik Markalar Derneği'nin (BMD) son Başkanı.

47 milyar dolarlık bir pazarı temsil eden BMD'de, 3 yıl süreyle başkan olarak görev yapacak…

Ve elbette gelir gelmez ilk işi perakende sektöründeki en derin krize el atmak oldu; kiralar !

Öncel ile doların 19 kez rekor kırdığı gün konuştum, anlattıkları can sıkıcı.Sanırım önümüzdeki günlerde daha çok boşalan mağaza ve belki de AVM'lerde protesto gösterileri göreceğiz.


Sinan Öncel kira uzlaşma süreçlerinde özellikle yabacı fonların “duvar gibi” tavrına da dikkat çekiyor: Yoksa Türk perakendesine de mi “oyun...