24 / 04 / 2024

avm kiralık mağaza zam

avm kiralık mağaza zam

Perakendeciler, yeni yılda zam isteyen AVM'lere rest çekti. AVM'lerin müşteri çekim gücüne bakarak mağazanın geleceğine karar verdiklerini söyleyen patronlar, "Gerekirse dükkânı kapatacağız" dedi..

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.

Belediyeden turistik yerde 25 yıllığına kiralık mağaza! Sakın kaçırmayın!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Merkez Uçhisar Kasabası'nda yer alan turistik amaçlı mağazayı 25 yıllığına kiraya verecek.

Perakendecilerin outlet AVM'lerdeki mağaza kiralama talepleri katlandı!

Ünlü firmaların stoklarını eritmelerine imkan sunan veya ikinci kalite ürün satışı yapılan outlet AVM'lerde mağaza kiralamalarına olan talep katlandı...

İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza satışa sunuldu: 120 ay taksit imkanıyla!

Kayseri'de yer alan İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza yüzde 10 peşin ve 120 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı...

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Zeruj Mall Pendik AVM'de hangi mağazalar var? Zeruj Mall Pendik mağaza listesi!

Geçtiğimiz günlerde Pendik'te hayata geçirilen Zeruj Mall kapılarını açtı. Sadece kadınlara hizmet veren Zeruj Mall Anatolia AVM'de hangi mağazalar var? Zeruj Mall  Pendik AVM mağaza listesi...

Hummel M1Konya AVM’de mağaza açtı!

Hummel, geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi olan M1Konya AVM'de mağaza açtı.

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Carousel AVM'den mağaza kiralarına indirim!

Carousel AVM, ocak-mart döneminde mağaza kiralarında yüzde 40 ile yüzde 60 arasında indirim uugulayacak...

Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

avm kiralık mağaza zam Haberi

avm kiralık mağaza zam

Perakende markaları ile Alışveriş Merkezleri (AVM), yeni yılda yine karşı karşıya geldi. Markalar, AVM yönetimlerinin mağaza yaşı 5'inci yılını dolduranlardan istediği yüzde 10 ve yıllık rutin olarak alınan yüzde 3'lük zamma karşı ayaklandı. Kiğılı'nın CEO'su Hilal Suerdem, son olarak 5 gün önce Profilo AVM'deki mağazasını kapattığını söyledi. Zam isteyen AVM ile pazarlık güçlerini kullandıklarını, mağazanın cirosu ve AVM'nin çekim gücünü kriter aldıklarını belirten Suerdem, "2015'te başka AVM'lerden de çıkabiliriz" dedi. 


UCUZ YERE GİDERİZ 

AVM'lerin genel olarak yıllık yüzde 3-5 oranında zam talep ettiğini, ortak giderlerdeki zammın ise yüzde 10'ları bulduğunu anlatan Suerdem,"En çok da ortak giderden yana sıkıntılıyız" diye konuştu. AVM'lerdeki zamdan en fazla şikâyetçi olan patronlardan biri de Roman'ın Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy. 5'inci yılını doldurdukları AVM'lerden gelen yüzde...