19 / 04 / 2024

avmler yenileniyor

avmler yenileniyor

Rekabetin giderek arttığı perakende sektöründe AVM’ler ‘yenileme’ projeleriyle fark yaratmaya çalışıyor. Bu çalışmalar sayesinde AVM’ler yeniden popüler hale gelirken ziyaretçi sayısında artış sağlanıyor.

İstanbul Yenileniyor ile bin 900 vatandaş deprem dirençli evlerine kavuşuyor!

Depremin kapıda olduğu mega kent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul Yenileniyor ile bin 900 vatandaşın deprem dirençli evlerine kavuşacağını söyledi. 

Evini depreme karşı güçlendirmek isteyen İstanbullular dikkat! KİPTAŞ duyurdu: İstanbul Yenileniyor!  

KİPTAŞ "İstanbul Yenileniyor" projesi kapsamında bina güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Evini depreme karşı güçlendirmek isteyen İstanbullular dikkat! KİPTAŞ duyurdu: İstanbul Yenileniyor...

Ali Kurt'tan 'İstanbul Yenileniyor' açıklaması: 1 milyon TL'den fazla borçlanmanın faizini İBB karşılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB’nin “İstanbul Yenileniyor” sistemi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve sistemin nasıl işlediğini tek tek anlattı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Yenileniyor'da kentsel dönüşüm projelerinin temelleri atıldı! 4 proje için düğmeye basıldı!    

İstanbul Yenileniyor projesi kapsamında, Kadıköy, Kartal ve Şişli’de bulunan depreme dayanıksız blokların yerine yapılacak 4 projenin temel atma töreni gerçekleştirildi. 

İstanbul Yenileniyor nedir? İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

İstanbul Yenileniyor nedir sorusunun yanıtı pek çok riskli yapı sahibi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki İstanbul Yenileniyor'a nasıl ve nereden başvurulur?

Riskli yapılar nasıl yenileniyor? İşte adım adım kentsel dönüşüm süreci!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından riskli yapıların dönüşümü de yeniden gündeme taşındı. Peki riskli yapılar nasıl yenileniyor? 

Kentsel dönüşümle 825 bin riskli bina yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 825 bin riskli bina yenileniyor...

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 2 ayda 270 bin kişi başvurdu!

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşmesi amacıyla hayata geçirdiği İstanbul Yenileniyor kampanyasına 2 ayda 270 bin kişi başvuruda bulundu. 

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 150 bin kişi başvurdu!

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşümü için başlattığı İstanbul Yenileniyor kampanyasına kent genelinde 150 bin kişi başvurdu. 

İstanbul Yenileniyor uygulaması 6 soruda tüm detaylarıyla!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da kentsel dönüşüm projesine yönelik çalışmaların hızlandırılması için hayata geçirilen 'İstanbul Yenileniyor' projesine dair merak edilen sorular yanıtlandı.

İstanbul Yenileniyor projesinin detayları belli oldu!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, katıldığı bir radyo programında açıklamalarda bulundu. Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" projesine ilişkin bilgiler verdi.

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Ordu'daki İkizce Laleli Camii yenileniyor!

Ordu'da 500 yıllık tarihe sahip olan İkizce Laleli Camii Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.

avmler yenileniyor Haberi

avmler yenileniyor

Rekabetin giderek arttığı perakende sektöründe AVM’ler ‘yenileme’ projeleriyle fark yaratmaya çalışıyor. Marka karmasından açık alan yaratmaya kadar pek çok alanda yenileme çalışması yapan Akmerkez, M1, Carousel, Metrocity, Starcity gibi AVM’ler bunun için milyon dolarlar harcıyor.


Bu çalışmalar sayesinde AVM’ler yeniden popüler hale gelirken ziyaretçi sayısında artış sağlanıyor. Türkiye ekonomisinin en dinamik sektörlerinden biri olan AVM’lerde yenileme trendi başladı. Rekabetin giderek arttığı sektörde, AVM’ler, hedef kitle değişimi, büyüme veya yenilik ihtiyacı gibi nedenlerle renovasyona yani ‘yenilenmeye’ gidiyor.


Uzmanlar, AVM’lerin özellikle belli bir yaşa gelince pazar analizlerini yenilemesi, hedef kitle talep ve araştırmalarını düzenli olarak yapması gerektiğini söylüyor. Türkiye’deki AVM’lerin yüzde 25’inin 10 yaşını geçmiş olması da yenileme çalışmalarının yakında yoğunlaşmaya başlayacağını gösteriyor.


Bu değişim ihtiyacını erken fark eden AVM’lerin birçoğu şimdiden yenileme çalışmalarına...