25 / 04 / 2024

avmlerin piyasa değerleri

avmlerin piyasa değerleri

İstanbul’daki halka açık AVM’lerin piyasa değerlerini bir hafta boyunca her gün açıkladık. İstanbul’un şampiyonu Akasya AVM oldu. Peki İstanbul ve Anadolu şehirlerindeki halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

Son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketler!

BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününe yüzde 0,53 düşüşle başladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 10 yılda piyasa değeri en hızlı yükselen şirketleri açıkladı.

Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirket!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,12 kazançla 7.628,73 puandan tamamladı. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Borsa İstanbul’da piyasa değeri en yüksek 10 şirketi açıkladı.

Emlak Konut GYO Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın yıl sonu değerleri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından, Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın 2023 yıl sonu değerleri açıklandı. İşte detaylar ve parsellerin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Apple'ın piyasa değeri yeniden yükselişte! 3 trilyon dolar bandını aştı!

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın piyasa değeri yeniden yükselmeye başladı. Şirketin değeri 2022 Ocak ayından beri ilk defa 3 trilyon dolar eşiğini aştı.

ABD'li çip üreticisinin piyasa değeri trilyon dolara göz kırpıyor!

ABD’li çip üreticisi Nvidia'nın hisse değeri beklentileri aştı ve piyasa değeri 1 trilyon dolara yaklaştı. İşte detaylar!

Torun Center'ın 2022 yıl sonu piyasa değeri resmen açıklandı! İşte o rakam

Torunlar GYO, İstanbul Mecidiyeköy Dikilitaş'taki Torun Center'ın 2022 yıl sonu değerleme raporunu açıkladı. İşte 5 blokluk projenin piyasa değeri...

Kısa sürede piyasa değeri 3 trilyon dolara ulaşan ilk şirket olmuştu! Apple için tehlike çanları çalmaya başladı!

Kısa sürede piyasa değeri 3 trilyon dolara ulaşan ilk şirket olarak büyük çıkış yapan ve dünya piyasasında söz sahibi olan Apple için tehlike çanları çalıyor. Şirketin değeri bir anda çakıldı. İşte detaylar…

Akbatı AVM'nin değeri dudak uçuklattı! İşte dev AVM'nin 2022 piyasa değeri!

Akiş GYO tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Akbatı AVM'nin 2022 piyasa değeri açıklandı. Peki Akbatı AVM'nin 2022 piyasa değeri ne kadar oldu? İşte dudak uçuklatan o rakamlar...

Kanyon AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı! 2022 değeri tam bu kadar...

İş GYO tarafından Kanyon AVM'nin değeri açıklandı. Kanyon AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklattı! Peki Kanyon AVM'nin 2022 piyasa değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Marmara Park AVM'nin değeri resmen belli oldu! Marmara Park AVM'nin piyasa değerinde büyük şok! 

2012'de Esenyurt'ta açılan ve merkezi konumuyla dikkat çeken Marmara Park AVM'nin 2022 yılsonu değeri belli oldu. Marmara Park AVM'nin piyasa değerinde büyük şok! İşte o rakam...

İktidar ve BİM arasındaki kavga borsaya yansıdı, hisseler çakıldı, piyasa değeri eridi

Borsa İstanbul'da işlem gören BİM hisseleri yüzde 6'dan fazla düyerken şirketin piyasa değeri de büyük bir erime yaşandı. BİM'in patronunun iktidar paydaşlarıyla yaşadığı tartışma sonrasında sosyal medyada da boykot çağrıları yapılmıştı.

avmlerin piyasa değerleri Haberi

avmlerin piyasa değerleri

Alışveriş merkezi (AVM) sektörü 13,2 milyon metrekare kiralanabilir alanı ile ekonomiye değer katıyor. Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nden (AYD) edindiğimiz verilere göre, 2020 yılı itibariyle Türkiye'de toplam 436 adet AVM bulunuyor. Tabi ki en fazla AVM 15 milyon 67 bin 724 nüfuslu İstanbul'da yer alıyor. Mega kentte toplam 125 adet bulunuyor. 

AVM'lerin 2019 yılındaki ziyaretçi sayısının 2,4 milyar kişi olarak gerçekleşmesi öngörülüyor. Bu da Türkiye nüfusunun 30 katına denk geliyor. Yani Türkiye'deki her vatandaş 1 yılda 30 defa AVM'ye gitmiş.

Bir hafta boyunca her gün İstanbul'daki halka açık AVM'lerin piyasa değerlerini sizlerle paylaştık. Peki halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

Şampiyon Akasya AVM

Piyasa değeri en yüksek olan AVM Kadıköy Acıbadem'deki Akasya AVM oldu. Akasya AVM'nin KDV hariç...