29 / 03 / 2024

avrasya gyo alan taşınmaz değerleme şirketi anlaşması

avrasya gyo alan taşınmaz değerleme şirketi anlaşması

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, 2014 yılı için gayrimenkul değerleme hizmetinin Alan Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş'den ve Aktif Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş'den alınacağını açıkladı...

Avrasya GYO Metrocity'deki gayrimenkulünü aylık 12.7 bin TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Şişli Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci kattaki 187 numaralı bağımsız bölümün mevcut kiracısı olan Metro Portföy Yönetimi A.Ş. ile yapılan kira sözleşmesi 14 Ağustos'tan başlayarak 1 yıl uzatıldı; aylık 12 bin 711 TL + KDV bedelle kiraya verildi. 

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Avrasya GYO Metrocity A Blok 17. katı kiraya Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye kiraladı!

Avrasya GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul ili Şişli İlçesi Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta yer alan 187 numaralı bağımsız bölüm Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye aylık 12.711+ KDV bedelle kiralandı.

Avrasya GYO 2020 yılı gelir tablosu!

Avrasya GYO'nun 2020 dönemine ait geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine verilmiş olan, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiş gelir tablosu yayınlandı. 

Avrasya GYO'nun sermaye artırım başvurusu onaylandı!

Avrasya GYO'nun yapmış olduğu bedelsiz sermaye artırım başvurusu Sermaye Piyasası Kurulunun 15 Şubat 2021 tarih ve E-12233903-340.05.05 sayılı yazısı ile onaylandı

Avrasya GYO'nun bedelsiz sermaye arttırım talebi onaylanmadı!

Avrasya GYO'nun kamuya duyurulan bedelsiz sermaye arttırım talebi onaylanması hususu dışında şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor.

Avrasya GYO sermayesini 111.6 milyon TL'ye çıkaracak!

Avrasya GYO'nun 39 milyon 600 bin TL bedelsiz sermaye artırımı yapılması yoluyla, yüzde 55 oranında artırılarak 111 milyon 600 bin TL'ye yükseltilmesi için SPK'ya yaptığı başvuru onaylandı.

Avrasya GYO 2021 yılı için değerleme firmasını seçti!

Avrasya GYO, portföyümüzde mevcut bulunan varlıklar için "Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO İstanbul Arnavutköy arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Deliyunus Köyü 261 ve 944 parsellerin yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

Avrasya GYO Antalya Alanya 4 gayrimenkul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Antalya İli, Alanya İlçesi, Türkler Mahallesi sınırları içerisinde  bulunan 18.676,78 m2 yüzölçümlü 320 Ada 1 Parsel üzerinde, tapu kaydında  "21 Bloklu İki Katlı Betonarme Bina ve Arsası" ana taşınmaz, "mesken" ve  "dubleks mesken" bağımsız bölüm vasıflı 4 adet taşınmazın yılsonu değerl

Avrasya GYO İstanbul Şişli gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 1946 ada 132  parselde yer alan; A Blok 17. Normal katta konumlu 187 bağımsız bölüm  numaralı "OFİS" ve C Blok 5. Normal katta konumlu 316 bağımsız bölüm  numaralı "MESKEN" nitelikli taşınmazın yılsonu değerleme raporunu yayınladı .

avrasya gyo alan taşınmaz değerleme şirketi anlaşması Haberi

avrasya gyo alan taşınmaz değerleme şirketi anlaşması


Avrasya GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Seri III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" başlıklı 35.maddesi gereği; 2014 yılına ilişkin olarak, halihazırda portföyümüzde bulunan varlıklar için "Alan Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den değerleme hizmeti alınmasına ve 2014 yılı içerisinde portföye alınabilecek varlıklar için de "Aktif Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş." ile  "Alan Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."'den değerleme hizmeti alınmasına karar...