26 / 04 / 2024

Avrasya GYO şirket satışı

Avrasya GYO şirket satışı

Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı Avrasya GYO'ya ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı J.S.C'nin, Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC unvanı altında birleşmesine dair tescil işlemleri tam

Avrasya GYO, Joy Hotel Batumi GYO'yu satın alıyor!

Avrasya GYO'nun Gürcistanda kurulan Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC şirketi'nin alımına ilişkin tescil işlemleri tamamlandı.

Avrasya GYO 2023'ün ilk 9 ayında 19 milyon 768 bin 17 TL aylık kira geliri elde etti!

Avrasya GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket 2023 yılının ilk 9 ayında 19 milyon 768 bin 17 TL hasılat elde etti.

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Avrasya GYO 2021'de 10.1 milyon TL'lik hasılat elde etti!

Avrasya GYO tarafından yayınlanan finansal rapora göre; şirket, 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında 10 milyon 84 bin 207 TL hasılat elde etti. 

Avrasya GYO 2021'de ne kadarlık satış yaptı?

Avrasya GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre, şirket 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren cari dönemde 21 milyon 72 bin 133 TL brüt satış gerçekleştirdi. 

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı'na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO'nun Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO, ''Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin ''Boen İnşaat ve Buryap İnşaat İş Ortaklığı '' ile yüklenici ön sözleşmesi imzaladı. 

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 1,83 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,13-2,14 TL fiyat aralığından 3 milyon 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 1,83 oldu.

Avrasya GYO bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Avrasya GYO, 23 Kasım 2020 tarihli yönetim kurulu kararına istinaden, bedelsiz sermaye artırımının onayı için SPK'ya başvurdu.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 3,00 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,22 TL fiyattan 997 bin 607 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 3,00 oldu.

Avrasya GYO bedelsiz sermaye artırım oranını yükseltti!

Avrasya GYO'nun bedelli sermaye artırımı açıklaması 23 Kasım'da yapıldı. Bedelsiz sermaye artırımı oranı revize edildi. Buna göre, şirketin 72 milyon TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 360 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içinde 39.6 milyon TL artırılarak 111.6 milyon TL'ye yükseltildi.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 2,67 oldu!     

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,12-2,26 TL fiyat aralığından 9 milyon 599 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 2,67 oldu.

Avrasya GYO sermaye artırımını iptal etti!

Avrasya GYO'nun bedelli sermaye artırımına ilişkin açıklaması 13 Kasım 2020 tarihinde yapıldı. Yapılan açıklamada süreç iptali için şablosu güncellendi. 

Avrasya GYO'nun çıkarılmış sermayesi 122.4 milyon TL'ye yükseltildi!

Avrasya GYO'nun 72 milyon TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 50 milyon 400 bin TL arttırılarak 122 milyon 400 bin TL'ye yükseltilmesine, karar verildi.

Avrasya GYO şirket satışı Haberi

Avrasya GYO şirket satışı

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortağı olan iki şirketin birleşmesi hakkında açıklama yaptı. 

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı şirkete ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı J.S.C'nin, Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC unvanı altında birleşmesine dair tescil işlemleri tamamlandı.

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı Şirketimize ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı J.S.C'nin, Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC unvanı altında birleşmesine dair tescil işlemleri tamamlanmıştır.

Kamuoyuna...