26 / 04 / 2024

Avrasya GYO'nun Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO'nun Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO, ''Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin ''Boen İnşaat ve Buryap İnşaat İş Ortaklığı '' ile yüklenici ön sözleşmesi imzaladı. 



Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Edirne İli, Merkez İlçesinde yapılacak ''Metro Hotel Apartments''projesinin inşaatı için yüklenici ile protokol imzalanması hakkında açıklama yaptı. 

Avrasya GYO nun Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi, Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin ''Boen İnşaat ve Buryap İnşaat İş Ortaklığı '' ile 28 Aralık 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yüklenici ön sözleşmesi imzaladı. 

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması:
Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin ''Boen İnşaat ve Buryap İnşaat İş Ortaklığı '' ile 28.12.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yüklenici ön sözleşmesi imzalanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.


Geri Dön