27 / 04 / 2024

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...



Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Edirne İli, Merkez İlçesinde yapılacak olan proje için yapı ruhsatı alımına ilişkin imzalanan Proje Müelliflik Hizmet Sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. 

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için yapı ruhsatı alınmasına dair Üç-er Mühendislik Mimarlık İnş. Taah.Turiz. Gıda İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti ve Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş ile 15 Temmuz 2020 tarihinden geçerli olmak üzere üçlü protokol imzalandı.

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması:
Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için yapı ruhsatı alınmasına dair Üç-er Mühendislik Mimarlık İnş. Taah.Turiz. Gıda İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti ve Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş ile şirketimiz arasında 15.07.2020 tarihinden geçerli olmak üzere üçlü protokol imzalanmıştır. 

Kamuoyuna duyurulur

Saygılarımızla.


Geri Dön