19 / 04 / 2024

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 



Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Edirne İli, Merkez İlçesinde yapılacak ''Metro Hotel Apartments''projesinin inşaatı için yüklenici ile protokol imzalanması hakkında açıklama yaptı. 

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin ''Artı Değer İnşaat Otomotiv Sanayi ve  Dış Ticaret A.Ş'' ile 15.09.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere karşılıklı protokol imzaladı. 

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması:
Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin ''Artı Değer İnşaat Otomotiv Sanayi ve  Dış Ticaret A.Ş'' ile 15.09.2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere karşılıklı protokol imzalanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.
  


Geri Dön