25 / 04 / 2024

Avrasya İmar Harita Mimarlık iletişim

Avrasya İmar Harita Mimarlık iletişim

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hürkan Uzun ve Mehmet Muaz Uzun tarafından kuruldu.

Lisanslı harita kadastro mühendisleri ve bürolarına yönelik teklif kabul edildi! 

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda kabul edildi. 

Lisanslı harita kadastro mühendisleri ve bürolarına yönelik teklif komisyonda!

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonundaki görüşmeleri başladı.

Asya İmar Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya İmar Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Özdemir tarafından kuruldu.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hürkan Uzun ve Mehmet Muaz Uzun tarafından kuruldu.

Avrasya Tüneli dijital haritalarda yerini aldı!

Avrasya Tüneli, dijital haritalarda da hemen yerini aldı. Yandex, Google, İBB Trafik, Trafi, TomTom gibi uygulamalar harita ve navigasyonlarına tüneli anında eklediler.

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi İmar Harita Mühendislik İnşaat Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gurbet Altay imzasıyla kuruldu.

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve AL Jasem Walled Ibrahım J ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Avrasya Tüneli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Avrasya Tüneli projesinin 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı bakanlık tarafından onaylandı. İmar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb.; Arif Fırat Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta açıldı.

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve Eren Can Şah Gü ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Mülkiyet Kentsel Dönüşüm Danışman. Müşavirlik İmar İnşaat Planlama Harita Müh.ve Turizm Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mülkiyet Kentsel Dönüşüm Danışman. Müşavirlik İmar İnşaat Planlama Harita Müh.ve Turizm Tic.Ltd.Şti. Seracettin Özgü Oral ve Süheyla Aydın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Avrasya Tüneli Projesi'ne EBRD'den ödül!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın (EBRD) sürdürülebilirlik açısından en başarılı projelere verdiği "En İyi Çevresel ve Sosyal Uygulama Ödülü" bu yıl Avrasya Tüneli Projesi'nin (İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi) oldu.

Avrasya İmar Harita Mimarlık iletişim Haberi

Avrasya İmar Harita Mimarlık iletişim

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hürkan Uzun ve Mehmet Muaz Uzun tarafından kuruldu.

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi konusu:

KENTSEL DÖNÜŞÜM 6306 sayılı kanun kapsamında riskli alan, rezerv yapı alanı ve riskli yapı statüsüne giren alanlarda, sitelerde ve yapılarda her türlü kentsel dönüşüm projelendirmelerinin teknik, bürokratik, iş ve işlemlerinin takibi uygulaması ve danışmanlık hizmetlerinin yapılması aşamalarında; Riskli alanın: Mevcut Durum Tespiti ve Analizi, Alan İçerisindeki Mevcut Taşınmazların Tespiti, Hak Sahipliği Tespiti, Alan İçindeki Taşınmazların Kıymet Taktir Raporlarının Düzenlenmesi, Alana Dair Yöntem Ve Metodoloji Belirlenmesi, Projeye Dair Fizibilite Analizinin Yapılması, Nazım İmar Planı Ve Uygulama İmar Planı Taslaklarının Hazırlanması, Alana İlişkin Kavramsal Proje ve...