29 / 03 / 2024

Avrasya Tüneli anadolu yakası konut projeleri

Avrasya Tüneli anadolu yakası konut projeleri

Önce Asya kıtasını Avrupa'ya kara yoluyla bağlayacak olan Avrasya Tüneli'ni dolaştım. İstanbul Boğazı'nın deniz yüzeyinin de 105 metre altından geçen tünelin ucunun görünmesine yaklaşık 900 metre var.

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Avrasya Tüneli'nin ardından Tarihi Yarımada’daki oteller harekete geçti!

AVRASYA Tüneli’nin açılmasından sonra Anadolu yakası otelleri daha fazla turist ağırlamaya hazırlanırken, Avrasya Tüneli’nin Avrupa yakasındaki çıkış noktasına yakın olan Tarihi Yarımada’daki oteller de harekete geçti.

Avrasya Tüneli’nden günde 260 bin TL bekleniyor!

Açıklanan rakamlara göre devlet Avrasya Tüneli'nden günde yaklaşık 260 bin TL kazanacak. Hazine garantisi fazlasının yüzde 30'u kamunun olacak.

Avrasya Tüneli'nin inşasında can kaybı yaşanmadı!

Avrasya Tüneli projesinde çalışanlara 72 bin saatin üzerinde İş Güvenliği, Sağlığı ve Çevre Eğitimi verildiği belirtilirken, iş güvenliği kurallarının eksiksiz olarak uygulandığı Proje'de can kaybı yaşanan kazalar meydana gelmedi.

Avrasya Tüneli’nin 2017'de geçiş ücreti ne kadar olacak?

Bugün saat 07.00 itibarıyla geçişlerin başladığı Avrasya Tüneli’nde 2017’de alınacak geçiş ücretinin, 1 Ocak’taki kur baz alınarak yıl boyunca sabit kalacağı belirlendi.

Avrasya Tüneli trafiğe açıldı!

Asya ve Avrupa'yı deniz tabanından karayoluyla birleştiren tarihi proje Avrasya Tüneli, sabah 07.00'dan itibaren araç trafiğine açıldı.

Anadolu yakasındaki otellere Avrasya Tüneli piyangosu!

Avrasya Tüneli belki de en çok Anadolu yakasındaki otelleri memnun etti. Genelde iş amaçlı seyahat edenleri ağırlayan Anadolu yakası otelleri, ‘tünel’ ile turizmin kalbi tarihi yarımada ve Taksim’e daha da yakınlaştı

Avrasya Tüneli yarın sabah trafiğe açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Avrasya Tüneli'nin açılışının ertelendiğini söyledi. Tünel yarın sabah 07:00 itibariyle trafiğe açılacak.

Büyükyalı: Avrasya Tüneli'ne en yakın proje!

Özak GYO, Ziylan Grup, Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Kazlıçeşme sahil yolunda, Avrasya Tüneli’ne en yakın yeni yaşam alanı olarak dikkat çekiyor. T

Avrasya Tüneli, İpek Yolu'na ivme kazandıracak!

Gürcistan Başbakanı Kvirikaşvili “Türkiye ve Gürcistan’ın amacı, partnerlerimizle tarihi İpek Yolu’nu canlandırmaktır. Avrasya Tüneli, tarihi İpek Yolu’nun canlandırılmasına bir ivme kazandıracaktır” dedi.

Avrasya Tüneli'nin özellikleri!

Türkiye’nin en önemli ulaşım projelerinden biri olan ‘Avrasya Tüneli’ açıldı.Tünel, İstanbul’da araç trafiğinin yoğun olduğu Kazlıçeşme-Göztepe arasını 15 dakikaya indirecek.

Avrasya Tüneli dijital haritalarda yerini aldı!

Avrasya Tüneli, dijital haritalarda da hemen yerini aldı. Yandex, Google, İBB Trafik, Trafi, TomTom gibi uygulamalar harita ve navigasyonlarına tüneli anında eklediler.

Avrasya Tüneli yılbaşına kadar 15 TL!

Taşıt trafiğini İstanbul Boğazı’nın altına taşıyan ve Göztepe ile Kazlıçeşme’yi 106 metre derinden birleştiren Avrasya Tüneli ile seyahat süresi 100 dakikadan 15 dakikaya inecek

Avrasya Tüneli anadolu yakası konut projeleri Haberi

Avrasya Tüneli anadolu yakası konut projeleri

Önce Asya kıtasını Avrupa'ya kara yoluyla bağlayacak olan Avrasya Tüneli'ni dolaştım. İstanbul Boğazı'nın deniz yüzeyinin de 105 metre altından geçen tünelin ucunun görünmesine yaklaşık 900 metre var. İki katlı kara yolundan oluşan tünelin yapımı bitip hizmete girdiğinde İstanbul trafiğinde hatırı sayılır bir rahatlama yapacağını şimdiden söyleyebilirim. Ardından da hafta sonu İstanbul Boğazı'nda yapılan 3'üncü köprü inşaatını denizden izledim. Hafta sonu olmasına rağmen köprünün inşaatı tam gaz devam ediyordu. Her iki projenin de İstanbul'daki yaşamı ciddi şekilde değiştireceğini, 'uzaklık' kavramını alt üst edeceğini şimdiden söyleyebilirim. 


İki projeyi arka arkaya gezdikten sonra, İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes'in 'Asya yakası Avrupa'nın yatakhanesi olmaktan çıkıyor' sözünü hatırladım. Tanes ve Altınbaş Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş ile buluşma sebebimiz Kasaba projesi için yaptıkları...