19 / 04 / 2024

avrupa fenerium mağazaları

avrupa fenerium mağazaları

Fenerbahçe Kulübü'nün Hollanda'da lisanslı ürünlerini satacak Rotterdam Fenerium, hizmete girdi. Mağazanın açılışına sarı-lacivertli takımın Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt'ın yanı sıra Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman da katıldı...

GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatıyor!

Amerikan tekstil markası GAP, Avrupa'daki mağazalarını kapatma kararı aldı...

Fenerium mağazaları yarından itibaren kapanacak!

Fenerbahçe Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle kapanacağı duyuruldu.

AVM ve zincir mağazalar haftada 1 gün tatil edilmeli!

(TESK Genel Başkanı Palandöken, "Haftada 7 gün açık olan AVM, zincir mağazalar ve büyük mağazaların Avrupa örneklerinde olduğu gibi haftada bir gün kapalı olmaları sağlanmalıdır." dedi...

Perakendede yeni trend 'pop up' mağazalar oldu!

Perakendede yeni trend 'pop up' mağazalar oldu Avrupa ve Amerika'da çok yaygın olan pop up shop (geçici mağaza) konsepti Türkiye'yi de sardı.

Fenerium Ortaköy'de mağaza açtı!

Fenerbahçe Kulübü 'nün lisanslı ürünlerini satan Fenerium mağazalar zincirinin 100'üncüsü Ortaköy'de açıldı. Muallim Naci Caddesi üzerindeki mağazanın açılışına, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da katıldı

Batışehir Projesi'nin Cadde Dükkanları ve Mağazaları için ön talep toplanıyor!

EgeYapı Group, yaşama kapılarını açan “Avrupa' nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir Projesi’ nin “Cadde Dükkânları ve Mağazaları” için ön talep toplamaya başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa sdilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

avrupa fenerium mağazaları Haberi

avrupa fenerium mağazaları


Fenerbahçe Kulübü'nün Hollanda'da lisanslı ürünlerini satacak Rotterdam Fenerium, hizmete girdi.


Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, mağazanın açılışına sarı-lacivertli takımın Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt'ın yanı sıra Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman, Profesyonel Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve medya sorumlusu Orkun Yazgan da katıldı. 


Taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Kuyt, kendi ülkesinde Fenerbahçeli taraftarlar tarafından bu kadar yoğun bir ilgiyle karşılaştığından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.


Fenerium'un başarısına değinen tecrübeli oyuncu, "Fenerium, ürünlerinin kalitesiyle her zaman adından bahsettiriyor. Bu mağaza ile yurt dışında, Avrupa'daki taraftarlarımız Fenerbahçemizin forma, tişört, flama gibi ürünlerini buradan temin edebilecekler. Çok yoğun katılım oldu. Böyle bir ilkin önemli bir parçası olmaktan dolayı büyük sevinç duyuyorum" diye konuştu.


Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman ise Avrupa'da yaşayan...