20 / 04 / 2024

Avrupa Gayrimenkul Topluğu uluslararası konferans soyak holding

Avrupa Gayrimenkul Topluğu uluslararası konferans soyak holding

Soyak Holding, bu yıl İstanbul’da 24-27 Haziran arasında gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22.Uluslararası Konferansı’na katıldı. Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel; akademisyenlerin ve sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Türkiye doğal gazda Avrupa'nın en ucuz ülkesi!

Doğal gaz fiyatları küresel çapta yükselmeye devam ederken Türkiye’nin konut doğal gazının en ucuza tüketildiği Avrupa ülkesi olduğu ortaya çıktı. Peki en yüksek doğal gazı hangi ülke ödüyor? İşte detaylar...

Rusya 36 ülkeye uçuşları durdurdu!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ederken Avrupa Birliği hava sahasını Rus uçaklarına kapatma kararı aldı. Rusya da Avrupa devletlerinin Rus uçaklarına hava sahasını kapatmasına karşın, Almanya ve Fransa dahil 36 ülkenin uçaklarına hava sahasını kapattı.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu atadı!

Omurga Gayrimenkul, fon portföyüne alınacak gayrimenkullere ve gayrimenkule dayalı haklara ilişkin 2021 yılı değerlemesi için Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Gl Avrupa Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Gl Avrupa Gayrimenkul Limited Şirketi Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ruı Jıang tarafından kuruldu.

Romanya Prensi Paul’e gayrimenkul yolsuzluğu suçlamasından hapis cezası!

Romanya'da Yüksek Mahkeme, Prens Paul ve üç iş adamına gayrimenkul yolsuzluğu suçlaması nedeniyle hapis cezası verdi.

Gayrimenkul yatırımları artacak!

JLL EMEA Bölgesi (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) Araştırmalar Direktörü James Brown, "Gayrimenkulde karlılık toparlanacak ve gelecek yıldan itibaren artmaya başlayacak, dolayısıyla yatırımlarda da yükseliş yaşanacak" dedi.

Çoklu baro sisteminde şu anki gayrimenkullere dokunulmayacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Birden fazla baro olursa da şu andaki mevcut baronun tüm mülkiyeti devam edecek. Yeni baro varsa sıfırdan çalışmaya başlayacak. Yapabiliyorsa gayrimenkul alacak. Şu anki baroların mevcut gayrimenkullerine dokunmak gibi bir çalışma yok." dedi.

Mesut Mestan: Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok!

Bursaspor'un kulüp başkanı Mesut Mestan, Bursaspor olağan divan kurulu toplantısında konuştu. Mestan, "Bursaspor'un geçmiş yıllarda gelir getirecek birçok gayrimenkulü vardı. Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok" dedi...

Pera Gayrimenkul 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Pera Gayrimenkul Yatırm Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Avrupa Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ile anlaştı...

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Avrupa Gayrimenkul Topluğu uluslararası konferans soyak holding Haberi

Avrupa Gayrimenkul Topluğu uluslararası konferans soyak holding

Avrupa Gayrimenkul Topluğu 22. Uluslararası Konferansı’nda konuşan Soyak Holding CEO’su Dr.M. Emre Çamlıbel: “6306 Sayılı yasanın sosyal, ekolojik, ekonomik ve şehirleşme hususlarını daha kapsamlı ele alacak şekilde güncellenmesi gerekiyor.”


Soyak Holding, gayrimenkul alanında çalışmalarını yürüten akademisyenler ve sektör temsilcilerini bir araya getiren ve bu yıl İstanbul’da 24-27 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22.Uluslararası Konferansı’nda yer aldı.


Konferans kapsamında düzenlenen “Turkish Real Estate Market” oturumunda panelist olarak yer alan Soyak Holding CEO’su Dr.M. Emre Çamlıbel; “Türkiye’de gayrimenkul sektörü son yıllarda gündeme gelen Enerji Verimliliği Kanunu, Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği ile kamuoyunda bilinç ve farkındalık düzeyinin artışıyla birlikte, hem yeni yapılan projelerin enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaklaşım doğrultusunda yapılmasına hem de mevcut binaların bu sisteme entegrasyonunun sağlanması için çeşitli proje...