25 / 04 / 2024

Avrupa Hırdavat İş Makinaları Kiralama İnşaat iletişim

Avrupa Hırdavat İş Makinaları Kiralama İnşaat iletişim

Avrupa Hırdavat İş Makinaları Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Talat Dönmez tarafından kuruldu.

Avrupa Hırdavat İş Makinaları Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Hırdavat İş Makinaları Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Talat Dönmez tarafından kuruldu.

Artemis Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artemis Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedir Orman tarafından kuruldu.

Akser İnşaat Malzemeleri Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akser İnşaat Malzemeleri Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Akyol tarafından kuruldu.

Egen İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egen İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Esen Günay tarafından kuruldu. 

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Ateş tarafından kuruldu. 

Drz Elektrik İnşaat Metal Hırdavat Konteyner Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drz Elektrik İnşaat Metal Hırdavat Konteyner Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Köprülü tarafından kuruldu. 

Nsl İnşaat Hırdavat Nakliyat Tekstil Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Nsl İnşaat Hırdavat Nakliyat Tekstil Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Bahar tarafından kuruldu. 

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Uğurluay tarafından kuruldu. 

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Aryan Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryan Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kaçmaz tarafından kuruldu.

Prgyapı İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prgyapı İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Şahin tarafından kuruldu. 

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Altuner tarafından kuruldu. 

Bolluca İnşaat Lojistik Gemi Hırdavat Oto Yedek Parça Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolluca İnşaat Lojistik Gemi Hırdavat Oto Yedek Parça Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İldem tarafından kuruldu. 

Avrupa Hırdavat İş Makinaları Kiralama İnşaat iletişim Haberi

Avrupa Hırdavat İş Makinaları Kiralama İnşaat iletişim

Avrupa Hırdavat İş Makinaları Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Talat Dönmez tarafından kuruldu.

Avrupa Hırdavat İş Makinaları Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.) Otomotiv aksam ve parçaları, lastikler, akümülatör, madeni yağlar, servis istasyonları açmak bunların aksesuar ve yedek parçalarının imali, alımı, satımı, pazarlamacılığı, ithali, ihracı. 2.) Her nevi inşaat ve yol makinaları, bayındırlık işlerinde kullanılan makinalar, dozer, loder, ekskavatör, römorklar, traktörler, jeneratörler, komprasörler, sondaj makinaları, delme tabancaları, takım tezgahları ile bunların aksesuar ve yedek parçalarının imali, alımı, satımı pazarlamacılığı, ithali ve ihracı. 3.) Her türlü iş makinası alım satımını yapmak, yurt içi ve yurt dışında bayilik almak ve bayilik vermek, şubeler açmak. 4.) Her türlü iş makinası...