20 / 04 / 2024

avrupa satılık kilise

avrupa satılık kilise

IGMG Gummersbach cemiyet binası da kiliseden camiye çevrildi. IGMG Gummersbach Cemiyet Derneği Başkanı Kuzu ile IGMG Gummersbach Cemiyet Derneği Sosyal Hizmetler Başkanı Ahmet Turan Karagöz AA muhabirine açıklamada bulundular.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası taşıyan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Avrupa Konutları Yamanevler Ümraniye satılık!

Avrupa Konutları Yamanevler Ümraniye satılık dairelerin fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Yamanevler'de konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Atakent Avrupa Konutları 4 satılık!

Bu yıl sonunda teslim edilecek olan Atakent Avrupa Konutları 4 satılık daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Proje Artaş İnşaat imzasına sahip.

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Avrupa Konutları Atakent 4 satılık evler!

Avrupa Konutları Atakent 4 satılık evlerin fiyatları 452 bin TL'den başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Atakent 4 projesi 2017'nin sonunda teslim edilecek...

Artaş Avrupa Konutları Ataköy satılık fiyatları!

Artaş Avrupa Konutları Ataköy satılık fiyatları 725 bin TL'den başlıyor. Projede 165 rezidans, 52 ofis ve 15 dükkan yer alıyor.

Avrupa Konutları Atakent 4 satılık daire fiyatları!

Avrupa Konutları Atakent 4 satılık daire fiyatları 2+1'lerde 718 bin TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor...

Artaş Avrupa Konutları Atakent 4 satılık!

Yaklaşık 30 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek olan projede 600 daire ve ticari ünite bulunuyor. Artaş Avrupa Konutları Atakent 4 satılık daireler Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek.

Avrupa Konutları Başakşehir satılık daire!

Toplam 620 bağımsız üniteden meydana gelen proje toplam 152 bin 231 metrekare kapalı inşaat alanından oluşuyor. Avrupa Konutları Başakşehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 620 bağımsız ünite yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Avrupa Konutları Kayaşehir satılık!

Toplam 152 bin 231 metrekare kapalı inşaat alanının yer aldığı proje Artaş İnşaat imzası ile yükselecek. Avrupa Konutları Kayaşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Park Mavera 2. Etap'a komşu olarak yükselecek olan proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek. Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri 97,2 ile 171,17 metrekare arasında değişiyor. Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek proje 7 bloktan meydana geliyor.

avrupa satılık kilise Haberi

avrupa satılık kilise

Avrupa'da ilgisizlik nedeniyle kapılarına kilit vurulan kiliselerden bazıları Müslümanlar tarafından satın alınarak camiye dönüştürülüyor.


Belçika'nın başkenti Brüksel'in Schaerbeek mahallesindeki Gesu Kilisesi yıllardır kapalı. Sığınmacı yurdu haline gelen kilise, 2013 yılındaki operasyonla boşaltılırken, şimdilerde Azizlerin heykelleri ile süslü merdivenleri evsizlere yuva olmuş durumda. Yanındaki manastır ise artık 5 yıldızlı bir otel olarak hizmet verecek.


Gesu Kilisesi'nin kaderini, Avrupa'nın diğer ülkelerindeki birçok Hristiyan mabedi de paylaşıyor. 


- Kiliseler birbiri ardına kapanıyor 

Araştırmalara göre İngiltere'de her sene yaklaşık 20 kilisenin kapısına kilit vuruluyor. 2015 yılı ortasına kadar Danimarka'da neredeyse 200 kilisenin kapatıldığı kayıtlara geçerken, Almanya'da son 10 yılda 515 kilisede çan sesleri sustu.   


Hollanda'da ise Katolik dini liderler, ülkede 10 yıl içinde yaklaşık bin 600 olan kiliselerinin 3'te 2'sinin, Protestanlar ise gelecek 4 yıl içinde yaklaşık...