26 / 04 / 2024

avrupa serbest bölgesinde icradan satılık arsa

avrupa serbest bölgesinde icradan satılık arsa

Karamehmet Köyü'nde Avrupa Serbest Bölgesi'nde yer alan 25 bin metrekare alana sahip arsa 1 milyon 450 bin TL'ye satılıyor...

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Deprem bölgesinde asgari ücret 11 bin 759 TL'ye yükselecek! 

Depremden etkilenen iller için bir son dakika gelişmesi yaşandı. Deprem bölgesinde asgari ücret 11 bin 759 TL'ye yükselecek! İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut yapılması gerekiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Hatay'ın Defne ilçesinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, deprem bölgesinde toplam 650 bin konut yapılması gerektiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde artçılar ne kadar daha devam edecek? Uzman isim tek tek açıkladı! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin derinliğinin sığ olmasının yıkıcılığı artırdığı belirtiliyor. Peki deprem bölgesinde artçılar ne kadar daha devam edecek? Uzman isim tek tek açıkladı! 

Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

OHAL Kapsamında Yerleşme ve Yapılaşmaya İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili detaylar belli oldu. Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

Deprem bölgesinde artçı depremler ne zaman bitecek! Deprem bilimci Ahmet Ercan uyardı: Torun depremler meydana gelecek!

Deprem Bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Hatay'daki depremlerin ardından konuştu. Deprem bölgesinde artçı depremler ne zaman bitecek! Deprem bilimci Ahmet Ercan uyardı: Torun depremler meydana gelecek!

Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesindeki hasar tespit çalışmalarına ilişkin açıklama yapıldı. Deprem bölgesinde 830 bin 783 bina incelendi: 384 bin 545 bağımsız birim acil yıkılacak! 

Uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından 10 ilde büyük yıkımlar yaşandı. Deprem uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Deprem bölgesinde yaşayanlar dikkat! BDDK’den kredi borçları için yeni karar!

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından peş peşe alınan kararlara bir yenisi daha eklendi. Buna göre, deprem bölgesinde yaşayanların kredi borçları için BDDK tarafından bir kolaylık daha getirildi.

Deprem bölgesinde akaryakıta indirim!

PÜİS'ten akaryakıt kararı; Deprem bölgesinde benzin ve motorine 1.30 TL indirim uygulandı.

Serbest bölgeler, 2022’de 11,4 milyar dolarlık ihracata imza attı!

Serbest bölgelerin ekonomiye katkısı günden güne artarken, geçen yıl serbest bölgelerin yaptığı ihracat toplam 11,4 milyar dolara ulaştı.

Euro bölgesinde beklenmeyen yükseliş! Euro atağa geçti! Hemen bakın

Eurostat verilerilere göre Euro bölgesinde gayrı safi yurtiçi hasılanın (GSYH) yılın ikinci çeyreğinde yüzde 0.8 ile beklentilerin üzerinde büyüdüğü belirtildi. 

Serbest bölgelere tahsis edilen Hazine taşınmazları meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, 1 Kasım 2021 tarihi itibarıyla mülkiyeti Hazineye ait olup serbest bölgelere tahsis edilen taşınmazlara ilişkin soru önergesi verdi. 

avrupa serbest bölgesinde icradan satılık arsa Haberi

avrupa serbest bölgesinde icradan satılık arsa

Tekirdağ Çorlu, Karamehmet Köyü'nde Avrupa Serbest Bölgesi'nde yer alan 25 bin metrekare alana sahip arsa Çorlu 3. İcra Müdürlüğü tarafından açık arttırmayla satılacak.


Arsa üzerinde inşaatı tamamlanmamış zemin+3 katlı betonarme fabrikası binası bulunuyor. 


Toplam değeri 1 milyon 450 bin TL olan arsanın satışı 18 Aralık 2012 tarihinde saat 15:00'da Çorlı 3. İcra Müdürlüğü odasında gerçekleşecek. İkinci arttırma ise 28 Aralık 2012 tarihinde aynı yerde ve saatte yapılacak. 


Detaylı bilgi için