19 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesinde 650 bin konut yapacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesinde 650 bin konut yapacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem bölgesinde 650 bin konut yapacaklarını söyledi. İşte detaylar...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nden yapılan, TRT, Haber Global, A Haber, NTV, CNN Türk, Ülke Tv, TGRT Haber, 24 Tv, Tvnet, Haber Türk, TV100, Bengi Türk ve Akit Tv ortak canlı yayınında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, adeta final diyebilecekleri ortak televizyon yayının kendisi için de güzellik olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesinde 650 bin konut yapacağız!

Açıklamasında bugün yoğun programlarının olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi sizlerle beraber bu pazar gününe gidişte son televizyon programını yapıyoruz. 'Türkiye Yüzyılı' vizyonumuzun ilk işaret fişeğini bilindiği gibi Cumhuriyet'imizin 99. kuruluş yıl dönümünde atmıştık. Pazar günü seçimde elde edeceğimiz sonuçla Cumhuriyet'imizin ikinci asrı olan 'Türkiye Yüzyılı' resmen başlayacak. Milletimiz sandıkta Cumhur İttifakı'na ve AK Parti'ye yeni bir adeta zafer armağan edecek. AK Parti, 14 Mayıs tarihinden sonra da kendisiyle yarışmayı sürdürecek. 85 milyonun tamamı için daha özgür, huzurlu ve daha müreffeh Türkiye inşası için çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda hazırlıklarımız var. Türkiye Yüzyılı'nı tüm vatandaşlarımızla el ele gönül gönüle inşa edeceğiz. Zira vatandaşların yanımızda olmadığı, arkamızda olmadığı böyle bir süreci sürdürmek mümkün değil." dedi.


Geri Dön