27 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent daireler

Avrupark Bahçekent daireler

EMLAK Konut GYO güvencesinde Cihan İnşaat ve Konut Yapı'nın yaklaşık 500 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent projesi 11 Nisan Cumartesi günü satışa sunuluyor.

Avrupark Bahçekent Emlak Konut kampanyası detayları!

Avrupark Bahçekent Emlak Konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor.

Avrupark Bahçekent'te 2+1 daireler 298 bin liradan başlıyor!

Avrupark Bahçekent’in uygulamaya başladığı “Biz bize ödeme planı’ kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ini peşinat olarak verenler borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip olacak.

Avrupark Bahçekent: Gerçek yıldızlar alırken kazandırır!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteren daireler yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu Avrupark Bahçekent'te yüzde 25 peşinde kalan bedel bütçeye göre planlanıyor.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde 1+1 daireler 204 bin lira!

Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği Avrupark Bahçekent projesinde 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede 1.394 tane daire ve 86 tane ticari birim yer alıyor.

Avrupark Bahçekent'te 1+1 daireler 175 bin TL'ye!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen "Avrupark Bahçekent", yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi görüyor.

Avrupark Bahçekent'te 1 oda 1 salon daireler 174 bin TL!

Daire fiyatlarının 174 bin TL'den başladığı Avrupark Bahçekent projesinde teslimler Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek. Projede 1.394 adet daire ile 86 adet ticari ünite mevcut.

Avrupark Bahçekent'te Nisan 2018'de teslim daireler!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasına değişiklik gösteren daireler yer alıyor. Toplamda 1.394 daireden meydana gelen Avrupark Bahçekent'te daire alanları 63 metrekareden başlıyor.

Avrupark Bahçekent'te 2018'de teslim daireler!

Daire alanlarının 63 metrekareden başlayarak 190 metrekareye kadar ulaştığı projede toplamda 1.394 daire yer alıyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi planlanan Avrupark Bahçekent'te Cihan İnşaat imzası bulunuyor.

Avrupark Bahçekent’ten lansman fiyatlarıyla! 170 bin TL'ye!

Avrupark Bahçekent’te 1+1’den 4+1’e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor. Avrupark Bahçekent’te yer alan 64 metrekare 1+1 dairelerin fiyatı 170 bin TL 'den başlıyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyat!

Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyat listesi kapsamında daireler 158 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.394 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Avrupark Bahçekent'te 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 158 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupark Bahçekent projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat fiyat!

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat fiyat listesine göre daireler 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor.. Toplam 1.394 daireden meydanaa gelen proje Cihan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Avrupark Bahçekent ne zaman teslim?

Toplam 1.394 daireden meydana gelen Avrupark Bahçekent projesinde daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Peki Avrupark Bahçekent ne zaman teslim?

Avrupark Bahçekent daireler Haberi

Avrupark Bahçekent daireler

İstanbul'un Avrupa yakasına kurulan Yenişehir'in tam kalbinde, Bahçekent'te inşa edilen proje, dev Şehir Parkı'nın hemen yanında yer alıyor. Avrupark Bahçekent, 1394 konut ve 86 ticari birimden oluşuyor. 


Avrupark Bahçekent'in tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Bahçekent'te yatırımcı da, konutu alan da, arsa sahibi de satan da kazansın diye yola çıktık. Özel okullar ve sağlık alanları ile her kitleye hitap edecek bir bölge burası. Bu proje, Emlak Konut'un hasılat paylaşımı ile Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından inşa ediliyor" dedi. 



4 KAT FAZLA TALEP 

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala ise, "Projemizin yer aldığı Bahçekent, Kanal İstanbul'a, üçüncü havalimanına, 3. Boğaz Köprüsü Yavuz Sultan Selim'e ve bağlantı yollarına çok yakın bir konumda. Projemiz, insan...