29 / 03 / 2024

Avrupark Bahçekent projesi yarın satışa sunulacak!

Avrupark Bahçekent projesi yarın satışa sunulacak!

EMLAK Konut GYO güvencesinde Cihan İnşaat ve Konut Yapı'nın yaklaşık 500 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent projesi 11 Nisan Cumartesi günü satışa sunuluyor.



İstanbul'un Avrupa yakasına kurulan Yenişehir'in tam kalbinde, Bahçekent'te inşa edilen proje, dev Şehir Parkı'nın hemen yanında yer alıyor. Avrupark Bahçekent, 1394 konut ve 86 ticari birimden oluşuyor. 


Avrupark Bahçekent'in tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Bahçekent'te yatırımcı da, konutu alan da, arsa sahibi de satan da kazansın diye yola çıktık. Özel okullar ve sağlık alanları ile her kitleye hitap edecek bir bölge burası. Bu proje, Emlak Konut'un hasılat paylaşımı ile Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından inşa ediliyor" dedi. 



4 KAT FAZLA TALEP 

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala ise, "Projemizin yer aldığı Bahçekent, Kanal İstanbul'a, üçüncü havalimanına, 3. Boğaz Köprüsü Yavuz Sultan Selim'e ve bağlantı yollarına çok yakın bir konumda. Projemiz, insan odaklı tasarımıyla sakinlerine konforlu bir yaşamın kapılarını açarken, daha yapım aşamasındayken de kazandırmaya başlayacak. Proje ilk satışa çıktığında ev alanlar inşaat bittiğinde yaklaşık yüzde 80 kazanmış olacak. 1394 konuta yaklaşık 5 bin 500 talep aldık. Aslına bakarsanız bu kadar ilgi bizi de şaşırttı. Demek ki doğru yerde doğru proje yapınca talep alıyorsunuz" şeklinde konuştu. 



Milli Gazete


Geri Dön