29 / 03 / 2024

Avrupark Bahçekent kampanyası

Avrupark Bahçekent kampanyası

Bahçekent Avrupark ödeme koşulları kapsamında peşinde yüzde 5 indirim uygulanıyor. Cihan İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 68 ile 190 metrekare arasında değişiyor.

Avrupark Bahçekent ödeme koşulları!

Avrupark Bahçekent ödeme koşulları kapsamında tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim uygulanıyor. Projede dairelerin alanları 63 ile 190 metrekare arasında değişiyor.

Avrupark Bahçekent Evleri 20 yıl vade kampanyası!

Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan Avrupark Bahçekent ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. İşte, Avrupark Bahçekent Evleri 20 yıl vade kampanyası detaylar…

Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017!

Cihan İnşaat tarafından 72 bin metrekare alanda inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan projelerden biri oldu. İşte, Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017...

Avrupark Bahçekent Emlak Konut kampanyası detayları!

Avrupark Bahçekent Emlak Konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor.

Avrupark Bahçekent yeni kampanyasıyla lansmanı aratmıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Avrupark Bahçekent'te lansman kampanyası uzatıldı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan inşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent'te gurbetçi Türklerin avantajlı fiyatlarla ev alabilmeleri için lansman kampanyası uzatıldı.

Avrupark Bahçekent'te teslimler 2018'de!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilmekte olan Avrupark Bahçekent projesinde lansman kampanyası uzatıldı.

Avrupark Bahçekent’in lansman kampanyası uzatıldı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi görüyor.

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi!

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi 3 yıl sonra yapılması planlandı. Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Dairelerin tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Avrupark Bahçekent iletişim!

Avrupark Bahçekent iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Satışları devam eden projede 1394 adet daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan daireler 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Bahçekent Avrupark projesi Başakşehir'de 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avrupark Bahçekent kampanyası Haberi

Avrupark Bahçekent kampanyası

Bahçekent Avrupark ödeme koşulları kapsamında fırsatlar devam ediyor. Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje İstanbul Başakşehir'de yükseliyor.


Avrupark Bahçekent Rezidans'ta teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında yapılması öngörülüyor. Toplamda 1.394 daire ve 86 adet ticari üniteden oluşan proje 79 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Başakşehir Avrupark Bahçekent'te dairelerin büyüklükleri minimum 68 metrekare, maksimum 190 metrekare şeklinde tasarlandı. Cihan İnşaat imzası taşıyan projede satışlar devam ediyor. 


Avrupark Bahçekent'te Türk Hamamı, bisiklet yolları, futbol sahası, sauna, buhar odası, piknik alanları, koşu alanları, fitness, yürüyüş alanları, gölet, yürüme alanları, pilates salonları, çocuk parkı, masa tenisi, spor alanları, tenis kortu gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Bahçekent Avrupark...