26 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent ön talep

Avrupark Bahçekent ön talep

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde yaklaşık 500 milyon liralık yatılımla hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinde yer alan 1394 konut için satışa çıkmadan 5 bin 500 ön talep geldi.

Avrupark Bahçekent'te ön talep toplanmaya devam ediliyor!

TOKİ ve Emlak Konut GYO'nun geliştirdiği Cihan İnşaat'ın inşa ettiği yeni konut projesi Avrupark Bahçekent'te ön talep sürecine devam ediliyor..

Bahçekent'te yeni bir şehir kuruluyor!

Bahçekent'te yeni proje bekleyenler için özel avantajlarıyla büyük fırsat devam ediyor. TOKİ ve Emlak Konut GYO'nun geliştirdiği Bahçekent'te avantajlı fiyatlar ve öncelikli ev seçme fırsatı devam ediyor.

Avrupark Bahçekent'te teslimler 2017'de!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 1.380 daire ile hayaya geçiyor. Ön taleplerin toplandığı projede teslimler 2017 yılında yapılacak.

Avrupark Bahçekent ön talep fırsatlarından faydalanmak için son 9 gün!

Toplam 1.380 adet daire ve 72 adet ticari birimden meydana gelen Avrupark Bahçekent projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor...

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent satılık daire!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 2 etaptan meydana gelen projede alışveriş alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzları, oyun alanları ve spor alanları bulunuyor...

Avrupark Bahçekent projesinde ön talep alınıyor!

Cihan inşaat, Bahçekent'te Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçireceği Avrupark Bahçekent için ön talep topluyor. Projede bin 380 konutun yanı sıra 72 dükkan yer alıyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent teslim tarihi!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Ön talep toplama süreci devam eden Avrupark Bahçekent projesin 1.380 adet daire ve 72 adet dükkandan meydana geliyor...

Avrupark Bahçekent'te ön talep süreci başladı!

Cihan İnşaat, Bahçekent'te Emlak Konut GYO güvencesinde Avrupark Bahçekent projesine başlıyor. Şu anda ön talep toplama süreci başlayan projenin 2015'in ilk aylarında satışa çıkması bekleniyor.

Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

İstanbul Başakşehir Hoşdere bölgesinde konumlandırılan Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesi 1.349 daire ve 86 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupark Bahçekent Cihan inşaat fiyatları!

Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017!

Cihan İnşaat tarafından 72 bin metrekare alanda inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan projelerden biri oldu. İşte, Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017...

Avrupark Bahçekent 5 ayın satış rekorunu kırdı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mayıs ayına ilişkin bağımsız bölüm satış raporunu açıkladı.Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi yılın ilk 5 ayında 284 adet konut satışıyla 5 ayın birincisi oldu.

Avrupark Bahçekent'te 25 milyon liralık rezervasyon!

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'na Avrupark Bahçekent projesiyle katılan Cihan İnşaat, 25 milyon liralık daire rezervasyonu yaptı. Avrupark Bahçekent'te fiyatlar 319 bin liradan başlıyor...

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Avrupark Bahçekent'te teslimler Nisan 2018'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te 36 ay 0 faizle!

Avrupark Bahçekent’in uygulamaya başladığı “Biz bize ödeme planı’ kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ini peşinat olarak verenler borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip olacak.

Avrupark Bahçekent'te 2+1 daireler 298 bin liradan başlıyor!

Avrupark Bahçekent’in uygulamaya başladığı “Biz bize ödeme planı’ kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ini peşinat olarak verenler borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip olacak.

Avrupark Bahçekent'te kampanya!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzalı Avrupark Bahçekent'te kampanya başladı. Satış fıyatının yüzde 25'ini peşinat olarak verenler, borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeyecek.

Avrupark Bahçekent yeni kampanyasıyla lansmanı aratmıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından Bahçekent’te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, ev almak isteyenlere lansman dönemini aratmayan avantajlı fiyatlar sunuyor.

Avrupark Bahçekent: Gerçek yıldızlar alırken kazandırır!

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteren daireler yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu Avrupark Bahçekent'te yüzde 25 peşinde kalan bedel bütçeye göre planlanıyor.

Avrupark Bahçekent'e yabancı ilgisi!

Cihan İnşaat, Emlak Konut GYO güvencesi ve Konut yapı ile Avrupark Bahçekent'i hayata geçiriyor. Yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi gören projeyi özellikle Arap yatırımcılar ve Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları da tercih ediyor.

Avrupark Bahçekent harita!

Avrupark Bahçekent harita bilgilerine göre proje; Silivri banliyö tren hattına ve Kanal İstanbul projesine yakın bir bölgede inşa ediliyor. İşte, Avrupark Bahçekent harita!

Avrupark Bahçekent ön talep Haberi

Avrupark Bahçekent ön talep

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde yaklaşık 500 milyon liralık yatılımla hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinde yer alan 1394 konut için satışa çıkmadan 5 bin 500 ön talep geldi. Konu ile ilgili açıklama yapan Cihan inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, "Aslına bakarsanız bu kadar ilgi bizi de şaşırttı. Demek ki doğru yerde doğru proje yapınca talep alıyorsunuz. Projemiz Mayıs 2018'de tamamlanacak" dedi.  79 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje 21 blokta yükselecek projede 86 adet ticari ünite de olacak. Konut tipleri 1 +1 'den başlayıp 4+ l'e kadar çıkacak. Ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 600 lira seviyesinden...