18 / 04 / 2024

Bahçekent'te yeni bir şehir kuruluyor!

Bahçekent'te yeni bir şehir kuruluyor!

Bahçekent'te yeni proje bekleyenler için özel avantajlarıyla büyük fırsat devam ediyor. TOKİ ve Emlak Konut GYO'nun geliştirdiği Bahçekent'te avantajlı fiyatlar ve öncelikli ev seçme fırsatı devam ediyor.



Cihan İnşaat tarafından İstanbul Bahçekent bölgesinde hayata geçirilecek olan dev proje Avrupark Bahçekent ön talep toplama süreci hızla devam ediyor. 


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından üstlenilen Avrupark Bahçekent konut projesi kapsamında ön talep sürecine büyük bir ilgi var. 

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Bahçekentte yeni şehir çalışmaları büyük bir hızla deva ediyor. Toplamda 20 bin konutun inşa edileceği Bahçekent, işyerleri, sağlık kompleksleri, eğitim alanları ve sosyal donatı larıyla kendi kendine yeten dev bir uydu kent olması için düğmeye basıldı. 


İstanbul'un Avrupa yakasına kurulacak 1 milyon nüfuslu Yenişehir'in bir parçası olan Bahçekent, konutları, işyerleri, sağlık tesisleri, eğitim alanları ve sosyal donatı larıyla kendi kendine yeten bir yer olacak. 


Avrupark Bahçekent projesinde geri sayım başladı Cihan İnşaat tarafından Avrupark Bahçekent projesi ise Hayat Park'ın hemen yanında yer alacak. Cihan İnşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesinde inşa edilen ve şuanda ön talep toplama süreci halen devam etmekte olan Avrupark Bahçekent, önümüzdeki aylarda satışa çıkacak. 83 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Avrupark Bahçekent'te 1.396 konutun yanı sıra toplamda 86 dükkan proje içerisinde yer alacak. 


Avrupark Bahçekent'te 1+1'den 4+1'e evler .Yeni evli çiftlerden geniş ailelere kadar herkesin ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tasarlanan Avrupark Bahçekent'te 1+1'den 4+1 'e farklı daire seçenekleri yer alıyor. Avrupark Bahçekent'te 1+1 'ler 60 metrekare, 2+1'ler 100 ila 120 metrekare, 3+1'ler 145 ila 150 metrekare, 4+1 dairelerse 160 ila 165 metrekare olarak planlanıyor. 


Son An


Geri Dön