28 / 03 / 2024

Avrupark Bahçekent Rezidans lokasyon

Avrupark Bahçekent Rezidans lokasyon

Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Peki Avrupark Bahçekent Rezidans ne zaman teslim?

Avrupark Bahçekent Rezidans fiyatları!

Avrupark Bahçekent Rezidans fiyatları 163 bin TL'den başlıyor. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa alanında yükselen projedeki dairelerin alanları 64 ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Avrupark Bahçekent Rezidans ulaşım!

Avrupark Bahçekent Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 86 adet ticari üniten oluşan proje Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası taşıyor.

Avrupark Bahçekent Rezidans teslim tarihi!

Avrupark Bahçekent Rezidans teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Toplam 83 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Avrupark Bahçekent Rezidans ne zaman teslim?

Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Peki Avrupark Bahçekent Rezidans ne zaman teslim?

Avrupark Bahçekent lokasyon bilgileri!

Avrupark Bahçekent lokasyon bilgileri kapsamında proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Proje toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılıyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satış ofisi!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent satış ofisi telefon numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Ulşaım bilgileri kapsamında 3. havalimanına 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 86 ticari ünite yer alıyor.

Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyat!

Avrupark Bahçekent Başakşehir fiyat listesi kapsamında daireler 158 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.394 dairenin bulunduğu proje Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık!

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farlılık gösteriyor. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 500 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Avrupark Bahçekent Rezidans nerede?

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık!

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 3. havalimanına 30 kilometre mesafede bulunan proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın konumda yükseliyor.

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi!

Avrupark Bahçekent Başakşehir teslim tarihi 3 yıl sonra yapılması planlandı. Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Dairelerin tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Başakşehir Avrupark Bahçekent daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent daire fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Avrupark Bahçekent iletişim!

Avrupark Bahçekent iletişim numarası 444 61 63 olarak belirlendi. Satışları devam eden projede 1394 adet daire bulunuyor. Avrupark Bahçekent ‘te yer alan daireler 2018 yılında teslim edilecek.

Avrupark Bahçekent ulaşım!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Bahçekent Avrupark projesi Başakşehir'de 78 bin 640 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Avrupark Bahçekent Rezidans lokasyon Haberi

Avrupark Bahçekent Rezidans lokasyon

Ulaşım bilgileri kapsamında proje 3. havalimanına 30 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile hayata geçirilen projede yatırım bedelinin 500 milyon TL olarak belirledi. Proje toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede mağazalar, gölet, restoranlar, oyun alanları, cami ve piknik alanları, havuz, bankalar, marketler, spor alanları, kafeler, okullar, yamaç terasları bulunuyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde farklı şekilde seçeneklerle tasarlandığı proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir konumda yükseliyor.


Avrupark Bahçekent Rezidans ne zaman teslim?

Avrupark Bahçekent Rezidans projesinde teslimler 2018 yılı Nisan ayı içerisinde...