27 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent satışları ne zaman

Avrupark Bahçekent satışları ne zaman

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 1.380 daire ile hayaya geçiyor. Ön taleplerin toplandığı projede teslimler 2017 yılında yapılacak.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent nerede?

Avrupark Bahçekent'te yer alan konutların büyüklükleri minimum 60 metrekare, maksimum ise 165 metrekare olarak belirlendi. Projede satışların bu ay sonunda başlaması planlanıyor. Peki Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent nerede?

Avrupark Bahçekent satışları ne zaman başlayacak?

Avrupark Bahçekent Konutları 'nda yer alan dairelerin büyüklükleri minimum 60 metrekare, maksimum ise 165 metrekare olacak şekilde dizayn edildi. Peki Avrupark Bahçekent satışları ne zaman başlayacak?

Avrupark Bahçekent 5 ayın satış rekorunu kırdı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mayıs ayına ilişkin bağımsız bölüm satış raporunu açıkladı.Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi yılın ilk 5 ayında 284 adet konut satışıyla 5 ayın birincisi oldu.

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Avrupark Bahçekent'te kampanya!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzalı Avrupark Bahçekent'te kampanya başladı. Satış fıyatının yüzde 25'ini peşinat olarak verenler, borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeyecek.

Avrupark Bahçekent'e yabancı ilgisi!

Cihan İnşaat, Emlak Konut GYO güvencesi ve Konut yapı ile Avrupark Bahçekent'i hayata geçiriyor. Yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi gören projeyi özellikle Arap yatırımcılar ve Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları da tercih ediyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatlar!

Avrupark Bahçekent'te dairelerin alanları 68 ile 190 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin 2018 yılı içinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor. İşte Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatlar...

Avrupark Bahçekent güncel fiyatlar!

Avrupark Bahçekent'te konutların teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. İşte Avrupark Bahçekent güncel fiyatlar...

Avrupark Bahçekent Konutları teslim tarihi ne zaman?

Bahçekent Hayat Meydanı projesinin yanıbaşında yükselen Avrupapark Bahçekent satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Peki Avrupark Bahçekent Konutları teslim tarihi ne zaman? Projeyle ilgili merak edilen bilgiler ayrıntıda...

Emlak Konut'un Mayıs şampiyonu Avrupark Bahçekent!

Emlak Konut GYO'nun satışta olan projelere dair Mayıs 2015 raporu yayımlandı. Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent en çok satışı yaptı.

Emlak Konut projelerinin şampiyonu Avrupark Bahçekent oldu!

Cihan İnşaat ile Konut Yapı’nın Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent oldu. Avrupark Bahçekent, 298 konut satışı ve 92 milyon 297 bin 102 liralık gelirle birincilik koltuğuna oturdu.

Avrupark Bahçekent'te 170 bin TL'ye 1+1 daire!

Bahçekent’te Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinde 11 Nisan’da başlayan satışla uygulanan lansman fiyatları Mayıs ayında da devam edecek..

Avrupark Bahçekent'te 170 bin TL'ye 1+1!

Avrupark Bahçekent’in 1.394 konut ve 86 ticari birimden oluştuğunu söyleyen Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Projemizi etaplara bölmek yerine tüm konutları aynı anda satışa sunduk” dedi.

Avrupark Bahçekent'te avantajlı fiyatlar Mayıs sonuna kadar devam edecek!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent'te fırsatlar uzadı. 11 Nisan'da satışa sunulan projeden avantajlı fiyatlarla ev alma fırsatı Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek.

Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık ev!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede daire büyüklükleri 64 metrekareden başlıyor. Başakşehir Avrupark Bahçekent satılık ev sayısı toplam 1.394 daireden meydana geliyor.

Avrupark Bahçekent satışları ne zaman Haberi

Avrupark Bahçekent satışları ne zaman

Cihan İnşaat tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesi Hayat Parkı Meydanı yanında inşa ediliyor. Projede yer alan konutlar 2017 yılında teslim ediliyor.


Toplam arsa alanı 83 bin metrekare olan Avrupark Bahçekent Konutları 1380 konuttan meydana geliyor. Projede 72 tane de dükkan bulunuyor. 



Avrupark Bahçekent projesinde ön talep süreci devam ediyor. Projede yer alan dairelerin satışları Mart ayında başlayacak.


Avrupark Bahçekent Evleri'nde 1 oda 1 salon daireler 60 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 100 ile 120 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 145 ile 150 metrekare ve 4 oda 1 salon daireler ise 160 ile 165 metrekare olarak dizayn ediliyor.


Avrupark Bahçekent Evleri'nin sosyal donatıları arasında spor alanları, oyun alanları, alışveriş alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları mevcut.


Avrupark Bahçekent Evleri iletişim

Telefon: 0216...