16 / 04 / 2024

Avrupark Hayat telefon

Avrupark Hayat telefon

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Hoşdere Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Hoşdere Avrupark Hayat satılık daireler 9 Ekim'de basına tanıtılacak.

Telefon alacaklara müjde! Telefon fiyatlarında düşüş! İşte en çok değer kaybeden 10 telefon modeli!

Gündelik hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan cep telefonlarının çıkan her yeni modeli merakla araştırılır. Cep telefonları alacaklara müjde. İşte en çok değer kaybeden 10 telefon modeli!

Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Avrupark Hayat" projesi için hazırlatılan 2021 Yıl Sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avrupark Hayat kapsamında, 701/4 Ada/Parsel G Blok ve Bu Parsele Ait Kapalı Otoparklar, Ticari Alanlar, Sosyal Tesis, Ada Dışı Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı.

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşikapsamında (Avrupark Hayat) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Avrupark Hayat'ın tesisat sistemlerinde tercihi GF Hakan Plastik!

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin tesisat sistemleri GF Hakan Plastik tarafından yapılıyor.

Emlak Konut Avrupark Hayat 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avrupark Hayat projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Avrupark Hayat 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Avrupark Hayat ödemeleri!

İstanbul Başakşehir Hoşdere'de hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Avrupark Hayat ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 

Avrupark Hayat'ta 0,98 faizle!

Avrupark Hayat'ta 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Avrupark Hayat Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Avrupark Hayat'ta 'Biz bize yeteriz' kampanyası 2017!

Toplam bin 95 konut ve 81 ticari üniteden meydana gelen Avrupark Hayat projesinde 'Biz bize yeteriz' kampanyası başladı. Fiyatlar 220 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Hayat Evleri Hoşdere fiyat!

Avrupark Hayat Evleri Hoşdere fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor...

Avrupark Hayat telefon Haberi

Avrupark Hayat telefon


Avrupark Hayat projesi 13 blok şeklinde Bahçekent Flora Evleri'nin arkasında, Hadımköy - Bahçeşehir Yolu üzerinde yükseliyor. 


Cihan İnşaat  imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Avrupark Hayat Evleri 42 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Hoşdere Avrupark Hayat satılık daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı tiplerde sıralanıyor. Projenin 9 Ekim'de basına tanıtılması planlanıyor. 


Avrupark Hayat'ta sosyal alanlar;

Fitness
Sauna
Cafe
Restoran,
Yüzme havuzu
Spor alanları
Çocuk oyun alanları
Otopark 


Tel: 444 61 63

Web: http://avrupark.com/proje-hakkinda.html-  http://www.cihaninsaat.com/


Pınar DOĞAN...