28 / 03 / 2024

Avrupark Konutları teslim tarihi

Avrupark Konutları teslim tarihi

Bahçekent Avrupark Evleri fiyat listesi 2+1'lerde 411 bin TL'den başlayarak değişiyor. Avrupark Bahçekent projesi Nisan 2018'de teslim ediliyor...

Avrupark Konutları Bahçekent'te 2+1'ler 245 bin TL'ye!

Cihan İnşaat imzası taşıyan Avrupark projesi toplamda 1.394 tane daire ve 86 tane ticari birimden oluşuyor. Daire alanları 63 metrekare ile 190 metrekare arasında değişen projede daireler 174 bin TL'den başlıyor.

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Elazığ’daki deprem konutları teslim ediliyor!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından inşa edilen konutlar sahiplerine teslim edildi.

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşamın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? İşte detaylar...

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

Tarih açıklandı: Depremzedelere konutları teslim edilmeye başlıyor

Kahramanmaraş merkezli depremler Türkiye'de 11 ilde yıkama neden olmuştu. 50 binden fazla insanımız canlarını kaybederken, binlerce insan da evsiz kalmıştı. Nihayet deprem bölgesindeki konutlar sahiplerine teslim edilmeye başlıyor. İşte detaylar...

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Arnavutluk Laç'taki deprem konutları teslim edildi!

Arnavutluk'un Laç şehrinde depremzedeler için hayata geçirilen konutların teslim töreni gerçekleştirildi.

Arnavutluk Laç'taki deprem konutları teslim töreni bugün yapılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'ta 2019'da meydana gelen deprem felaketinde evlerini kaybeden aileler için Türkiye tarafından Laç şehrinde inşa edilen konutların teslim törenine katılmak üzere şehre gitti.

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

İzmir deprem konutları fiilen teslim edilmedi iddiası!

İzmir Depremi Proje Alanı Mağdurları Platformu’ndan Avukat Nilsu Karaman Aktarıcı, İzmir'de deprem konutları teslim töreninde simgesel olarak anahtar teslimi gerçekleştirilmesine karşın teslimlerin fiili olarak hala yapılmadığını iddia etti. 

Avrupark Konutları teslim tarihi Haberi

Avrupark Konutları teslim tarihi


İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere'de yükselen Avrupark Bahçekent projesi Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Avrupark Evleri Bahçekent projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Bahçekent Avrupark Evleri projesinde teslimler Nisan 2018 yılında yapılıyor.


1.394 konut ve 84 dükkandan meydana gelen Avrupark Evleri Bahçekent projesi 78 bin 640 metrekare alanda inşa ediliyor. Avrupark Evleri projesi 600 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Avrupark Evleri Bahçekent projesinde yüzde 20 peşinat sonrasında 0,70 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Avrupark Bahçekent'te 1+1'lerin satışları tamamlandı.


Bahçekent Avrupark Evleri fiyat listesi!


2+1 daireler 411 bin TL'den,

3+1 daireler 456 bin TL'den,

3+1 dubleksler 640 bin TL'den,

4+1 daireler 552 bin TL'den başlıyor.


Adres : Bahçekent Emlak Konutları yanı Başakşehir/İstanbul


Tel: 0212 607 27 42

Web : http://www.avrupark.com/

Gülcihan...