11 / 12 / 2025
fuzul

Avva iran yatırımı

Avva iran yatırımı

Ambargolardan kurtulan İran Türk yatırımcıların hedefi oldu. Türk tekstil markalarından Avva da yatırıma soyundu. Avva’nın patronu Volkan Atik “İlk etapta 10 mağaza ile gireceğimiz İran’da hızlı büyüme hedefliyoruz” dedi.

İran'da Türkiye-Doğu Azerbaycan Yatırım Konferansı düzenlendi!

İran'ın Doğu Azerbaycan Eyaleti Yatırım Hizmetleri Merkezi Başkanı Reza Hüseyni, Türk iş adamlarına Doğu Azerbaycan eyaletindeki yatırım teşvikleri hakkında bilgi verdi.

Sıla Grup'tan İran'a 700 milyon dolarlık dev yatırım!

Sıla Grup Yöneti̇m Kurulu Başkanı Dr. İhsan Şahi̇n"İran'da kamu-özel sektör işbirliğiyle gerçekleştirilecek 13 bin yataklı 13 dev hastane ihalesinde, bin 750 yataklı ve yaklaşık 700 milyon dolar yatırım bedeli olan 2 hastanenin ihalesini kazandık."dedi.

Sivaslı iş adamlarından İran'a yatırım!

Sivaslı Girişimci ve İş Adamları Derneği (SİVGİAD), DEİK Türk-İran İş Konseyi ile beraber ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve yatırım fırsatlarını değerlendirilmesi için Tebriz ile Tahrana ticari gezi düzenledi.

Ekonomik Ambargo Sonrası İran’daki Yatırım Fırsatları paneli düzenlendi!

Expertera, 15 Ekim’de İstanbul’da “Ekonomik Ambargo Sonrası İran’daki Yatırım Fırsatları” paneli düzenledi. İran pazarı hakkında derin bilgiye sahip uzmanları ve önde gelen yöneticileri bir araya getiren panele, global şirketler ve yatırım fonları katıldı

İran 185 milyar dolarlık petrol yatırımı hedefliyor!

Tahran yönetimi yaptırımların kalkmasıyla petrol ve doğalgaz projelerine 185 milyar yatırım çekmeyi planlıyor. İran, 2020 yılına kadar petrol ve doğalgaz sektörüne 185 milyar dolar yatırım çekmeyi hedeflediğini belirtti.

İran 2020 yılına kadar 30 yeni otel yatırımı yapacak!

2020 yılına kadar 30 yeni otel yatırımı yapılması planlanan ve yatırımların ardından yıllık 20 milyon turist hedefleyen İran, başta Antalya olmak üzere Türkiye'deki otelleri örnek alıyor.

GÜBRETAşž"tan İran"a 3 yılda 150 milyon dolarlık yatırım!

GÜBRETAşž İran"a 3 yılda 150 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirmeyi planlıyor

Doğtaş, Mısır ve İran'da 10 milyon dolarlık yatırım planlıyor!

Kuruluşunun 40. yılı olan 2012'de yüzde 40 büyüme hedefleyen Doğtaş Mobilya şu an için beş bayiden ortaklık teklifi aldıkları Mısır ve İran'da gelecek yıl en az 10 milyon dolarlık yatırım planlıyor

Metro, AVM yatırımı yapacak!

Taşımacılık şirketi Metro, AVM yatırımı yapmaya soyundu

Marinaya 1 milyar dolarlık yatırım!

Marinacılık önemli bir yatırım alanı haline geldi

Ali Dumankaya otel yatırımına göz kırpıyor!

Ali Dumankaya, Kurtköy-Kartal-Tuzla bölgesinde otel yatırımına göz kırptı...

Kırıkkale Defterdarlığı 3 taşınmazın yatırım amaçlı ayrıldığını ilan etti!

Kırıkkale Defterdarlığı alanları 19 bin 400 metrekare ile 59 bin 200 metrekare arasında değişen 3 taşınmazın yatırım amaçlı ayrıldığını ilan etti

Katar Yatırım Bankası Türkiye'de emlak sektörüne yatırım yapacak!

Al Marri, Katar Yatırım Bankası’nın Türkiye’de yatırım için 5 sektör belirlediğini dile getirdi

Avva iran yatırımı Haberi

Avva iran yatırımı

Üniversitede bankacılık ve finans okumasına rağmen iş hayatında baba mesleği tekstili tercih eden Avva Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Atik bu haftaki Patron Katı’nın konuğu oldu. Sektörün hızlı büyüyen markalarından Avva’yı 2013 yılı başında kuran Atik, bugün Türkiye ve yurt dışında 81 mağazası bulunan bir şirketin dümeninde bulunuyor. Uzun yıllar ekonomik ambargoların gölgesinde kalan ve yakın zamanda tüm yaptırımlardan kurtularak ekonomik sıçrama dönemine girmesi beklenen İran, Avva’nın hedef pazarları arasında yer alıyor. Volkan Atik İran’da 3 büyük perakende grubu ile görüşme halinde olduklarını anlattı. İlk etapta 10 mağaza ile ülkeye giriş yapmayı planlayan Avva, orta vadede 25 mağazaya ulaşmayı planlıyor. Volkan Atik ile markanın kuruluşundan kilometre taşlarını ve bugün geldiği durumu konuştuk.


-Avva markasının doğuş hikayesi nasıl gerçekleşti?


Bu işi ben babadan...