28 / 03 / 2024

Axis İstanbul Bayrampaşa kampanya

Axis İstanbul Bayrampaşa kampanya

Axis İstanbul projesinde 60 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projedeki ofislerin alanları 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. İşte Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları...

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun İstanbul Bayrampaşa Projesi' ne ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Peki, Ziraat GYO Bayrampaşa arsasının değeri belli oldu! İşte detaylar...

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Şehri Yar Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bayrampaşa Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Carrefoursa Bayrampaşa'daki arazisini sattı!

Carrefoursa'nın İstanbul Bayrampaşa'daki arazisini sattığı açıklandı. Carrefoursa hipermarket, otopark ve ticaret merkezinden oluşan 63 dönümlük arazisini 145 milyon liraya Re-pie Gayrimenkul Yatırım Fonu’na sattı.

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi!

İstanbul Bayrampaşa'da, cezaevinin bulunduğu alanda hayata geçirilen 2 bin 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi..

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi!

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi 800 bin TL'den başlıyor. Birlik Parkada Evleri projesi İstanbul Bayrampaşa'da üç blok olarak hayata geçirildi...

Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Bayrampaşa ilçesi Kocatepe Mahallesi'nde 19080 parsele ilikin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Bayrampaşa Sağmalcılar nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi, Kartaltepe Mevkii, 23657 ( Eski: 124, 125 bir kısmı, 13664 bir kısmı ) parsele ilişkin nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Axis İstanbul Bayrampaşa kampanya Haberi

Axis İstanbul Bayrampaşa kampanya

Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. Sur Yapı imzası ile yükselen projede yer alan ofislerin alanları 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.


Ofis alanlarının 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değiştiği Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede sabit kur avantajı sunuluyor.


Axis istanbul projesinde 60 ay vade farksız taksit yapılıyor. 195 adet A Plus ofisten meydana gelen projede ofis alanları 7 bin 500 metrekareye kadar çıkabiliyor. 


Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde toplantı salonları, concierge ve vale hizmeti ve arşiv odası, kafeler, kat bahçeleri, oturma terasları, IT hizmeti, print center, hobi ve oyun odası, fitness center, AVM, sinema salonları, restoranlar gibi alanlar yer alıyor. 


Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları

Axis İstanbul Bayrampaşa fiyatları 284 bin dolardan başlıyor. Projedeki ofislerin...