26 / 04 / 2024

AXİS İstanbul ödeme seçenekleri

AXİS İstanbul ödeme seçenekleri

Axis İstanbul projesinde yüzde 10 peşinatla ya da 48 ay 0 faizle taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Axis İstanbul'da ofislerin fiyatları 861 bin 964 TL'den başlıyor...

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim!

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlangıç gösteren projede 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor.

Axis İstanbul lokasyon bilgileri!

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanan proje ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Axis İstanbul'dan ofis alırken kazanmak elinizde!

Konum bilgisine göre Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. 'Axis İstanbul'dan ofis alırken kazanmak elinizde' kampanyasıyla satışları devam ediyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları ofislerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Axis İstanbul güncel fiyatlar!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul ofis projesinde yer alan ofislerin alanları 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. İşte Axis İstanbul güncel fiyatlar...

Bayrampaşa Axis İstanbul ödeme planı!

Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Axis İstanbul Ofisleri 'nin fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Proje İstanbul Bayrampaşa'da yükseliyor. İşte Bayrampaşa Axis İstanbul ödeme planı...

Yepyeni bir çalışma hayatı düşlüyorsanız, değişime ofisinizden başlayın!

Axis İstanbul projesinde yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız kampanya başladı. "Yepyeni bir çalışma hayatı düşlüyorsanız, değişime ofisinizden başlayın" sloganıyla yola çıkan proje yeni ofis seçenekleri sunuyor.

Axis İstanbul' da yüzde 10 indirim ve 60 ay vade!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesindeki ofislerin büyüklükleri 90 metrekareden başlıyor ve 210 metrekareye kadar ulaşıyor. Axis İstanbul' da yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız kampanya devam ediyor.

Axis İstanbul' da yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız kampanya!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesindeki ofislerin büyüklükleri 90 metrekareden başlıyor ve 210 metrekareye kadar ulaşıyor. Axis İstanbul' da yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız kampanya devam ediyor.

Axis İstanbul ödeme seçenekleri!

Axis İstanbul ödeme seçenekleri detayları haberimizde yer alıyor. Ofislerin 738 bin 302 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede yüzde 10 indirim yapılıyor. Proje Bayrampaşa'da yükseliyor.

AXİS İstanbul Ofisleri satışa çıktı!

Sur Yapı ve Hayat Holding tarafından Edirnekapı'da hayata geçirilen AXİS İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi satışa çıktı. 195 ofis ve 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM'nin 2016 yılın ikinci yarısında tamamlanması hedefleniyor...

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Axis Emlak A.Ş. tarafından kuruldu.

Axıs Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Emlak Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aatef Baıg, Ahmed M.M.H., Fahd Mohammed H, Hussıen M.A.H.E. ve Mohammad Saqıb Aftab ortaklığında kuruldu.

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Negar Nabıan tarafından kuruldu.

Axıs Grup Turizm Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Grup Turizm Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kays Kasapoğlu ve Zaher Bairakdar ortaklığında kuruldu. 

Axıs Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Endeş tarafından kuruldu.

Ahes Misal İstanbul'da 60 daire için 60 ay sıfır faiz!

Ahes Misal İstanbul ödeme kampanyası kapsamında 60 daire için 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Proje Gaziosmanpaşa'da Süleyman Ekşi İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Gül İnşaat Avenue İstanbul ödeme koşulları!

Gül İnşaat Avenue İstanbul ödeme koşulları kapsamında 18 ay sıfır faizle ödeme avantajı sunuluyor. Projede satış fiyatları 443 bin TL'den başlıyor...

Kayaşehir Adım İstanbul ödeme kampanyası!

Kayaşehir Adım İstanbul ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor...

Soyak Konforia Projesi ödeme kampanyası 2017!

Soyak Konforia Evleri iki blok olarak İstanbul Bahçeşehir'de inşa edildi. 17 Ekim'e kadar sürecek ödeme kampanyası uygulanan Soyak Konforia projesinde fiyatlar 333 bin TL'den başlıyor...

Fuzul 3. İstanbul ödeme kampanyası 2017!

Fuzul 3. İstanbul ödeme kampanyası kapsamında 31 Ağustos'a kadar sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Gül Proje Avangart İstanbul ödeme planı!

Gül Proje Avangart İstanbul ödeme planı kapsamında sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Avangart İstanbul'da ev fiyatları 480 bin TL'den başlıyor...

Akros İstanbul Esenyurt ödeme şartları!

1+0'dan 5+1'e kadar geniş daire alternatifleri bulunan Akros İstanbul projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor. Akros İstanbul ödeme bilgisine göre sıfır faizle 60 aya kadar ödeme avantajı sunuluyor...

AXİS İstanbul ödeme seçenekleri Haberi

AXİS İstanbul ödeme seçenekleri


Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi Kağıthane'de yer alıyor. Axis İstanbul Kağıthane projesi ofis ve AVM alanından meydana geliyor.


Axis İstanbul Kağıthane projesinde ofislerin büyüklükleri 74 metrekare ile 146 metrekare arasında değişiyor. 195 ofisin yer aldığı Axis İstanbul'da fiyatlar yüzde 10 indirimli olarak 861 bin 964 TL'den başlıyor.


Axis İstanbul Kağıthane'de yüzde 10 peşinatlı ya da 48 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Axis İstanbul Kağıthane projesinde ofisler bu yıl Ağustos'ta teslim edilecek.



Axis İstanbul indirimli fiyat listesi!


74 metrekare ofisler 861 bin 964 TL,

80 metrekare ofisler 961 bin 848 TL,

93 metrekare ofisler 1 milyon 66 bin 968 TL,

146 metrekare ofisler 1 milyon 603 bin 80 TL.




Sur Yapı Axis projesi adres : Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Eyüp / İstanbul



Tel: 444...