19 / 04 / 2024

Ay Modern Mimarlık İnşaat adres 

Ay Modern Mimarlık İnşaat adres 

Ay Modern Mimarlık İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz ve Uğur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Zemberek Desıgn Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemberek Desıgn Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Başak Emrence ve Şafak Emrence ortaklığında kuruldu.

Hybridarc Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hybridarc Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Yıldız tarafından kuruldu.

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Gümrükçü Çetiner ve Volkan Yağcı ortaklığında kuruldu.

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Şahin ve Uğur Şahin ortaklığında kuruldu.

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Güler tarafından kuruldu.

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kubilay Ilgın ve Ayşe Aybüke Samast ortaklığında kuruldu.

Ayal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Cesur tarafından kuruldu.

Ayşen Erdem Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ayşen Erdem Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Erdem tarafından kuruldu.

Bd Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ayşe Betül Dazkır tarafından kuruldu.

İdeasam Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İdeasam Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Ali Ay, M. Sadullah Soyalan ve Şevval Güney ortaklığında kuruldu.

Ay Modern Mimarlık İnşaat adres  Haberi

Ay Modern Mimarlık İnşaat adres 

Ay Modern Mimarlık İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz ve Uğur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ay Modern Mimarlık İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...