18 / 04 / 2024

ayaş tüneli proje çalışmaları

ayaş tüneli proje çalışmaları

1943 yılından beri gündemde olan ve yılan hikayesine dönen Ayaş Tüneli bu kez bitirilecek

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Ayaş Tüneli'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Yapımına 1976'da başlanan Ayaş Tüneli'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. Saadet Partili Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ni 2019'da yapmak istiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli hakkında açıklama yaptı. Turhan, "6,5 milyon insan bu yeni projeden faydalanacak. Proje çalışmaları da son aşamaya geldi. Bunu da 2019 içerisinde, yap-işlet-devret modeliyle tesis etmek istiyoruz." dedi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihale çağrısı Aralık'ta yapılacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’nin ihale çağrısına Aralık ayında çıkılacak. Dev proje ile 10 istasyonda 9 farklı raylı sistem ekspres metro ile birbirine bağlanacak

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde son aşamaya gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, "İstanbul Boğazı'nı yer altından geçecek Büyük İstanbul Tüneli'nde proje çalışmalarımız son aşamaya geldi" dedi...

Amasya Ferhat Tüneli açılıyor!

Amasya'da "çılgın proje" olarak adlandırılan ve 35 milyon TL'ye mal olan Ferhat Tüneli, Başbakan Yıldırım'ın katılacağı törenle hizmete açılacak.

Kabataş Yaya Tüneli Projesi ertelendi!

İBB Başkanı Topbaş’ın ustalık dönemi eserlerinden biri olarak tanımladığı İstanbul’un iki yakasını Boğaz’ın altından birbirine bağlayacak “Yaya Tüneli Projesi”, etüt ve proje çalışmaları devam ettiğinden dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde çalışmalar başlıyor!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin ihalesinde en yüksek puanı alan ve 28 milyon 835 bin lira teklif veren Yüksel Proje Uluslararası AŞ çalışmalara başlıyor.

Demirkapı Tüneli'nde ışık göründü!

Antalya İbradı Akdağ'da inşa edilen Demirkapı Tüneli'nde sona geliniyor. 5 kilometrelik tek tüp şeklinde yapılan proje Konya ve Antalya'yı birbirine bağlıyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde en yüksek puanı Yüksel Proje Uluslararası A.Ş. aldı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine 4 teklif!

Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli etüt, proje, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri ihalesine 4 firmadan teklif geldi. İhale, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin mali teklif zarfları yarın açılıyor!

Büyüklüğü ve kapsamıyla dünyada ilk olacak 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri ihalesinde 4 firmanın verdiği mali teklifleri içeren zarflar yarın açılacak.

Hatay Titus Tüneli'ne yürüyüş yolları ve teras projesi!

Hatay Samandağ'da Roma döneminden kalma bin 380 metrelik Titus Tüneli'ndeki Beşikli Mağara'ya yeni projeler geliyor. Yürüyüş yolları ve terasların yapılması planlanan proje ile turist sayısının artması bekleniyor.

ayaş tüneli proje çalışmaları Haberi

ayaş tüneli proje çalışmaları

Ankara'nın turistik Beypazarı ilçesinin Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp, demiryolu ağının Ankara-Beypazarı bağlantısı için TCDD'nin yeni proje hazırladığını ve uygulamaya koyduğunu söyledi. Tünel için Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yeni bir proje...