26 / 04 / 2024

Ayasofya stadı açıldı mı

Ayasofya stadı açıldı mı

Yunanistan'ın köklü kulüpleri arasında yer alan AEK'nın yeni stadı açılışa hazırlanıyor. İstanbul'daki tarihi eser Ayasofya Müzesi'ne benzetilerek inşa edilen 32 bin kişilik stadın ismi de "Ayasofya Stadı" olacak.

Senegal Stadı açıldı!

Senegal'de Türk şirketinin hayata geçirdiği 50 bin kişilik Senegal Stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Ayasofya Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Ayasofya Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çiçek tarafından açıldı.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii Restorasyon Sonrası Açılış Töreni'ne video konferansla katıldı.

Sümela Manastırı ve Ortahisar Ayasofya Camisi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii’nin restorasyon sonrası gerçekleştirilen açılış törenlerinde konuştu.

86 yıl sonra ilk: Ayasofya, cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı!

İstanbul'un fethine kadar 916 yıl kilise, 1453 yılından 1934 yılına kadar cami olarak kullanılan, 86 yıl müze olarak kalan Ayasofya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla kılınan cuma namazıyla birlikte yeniden ibadete açıldı.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Estudiantes de La Plata'nın yeni stadı açıldı!

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Küçük Ayasofya Şubesi açıldı!

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Küçük Ayasofya Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Tottenham Hotspur Stadium açıldı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın 1.2 milyar Euro'ya mal olan yeni stadı açıldı.

Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadı açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kemal Aktaş Stadı ve Yeşilova Esnafspor Tesisleri açıldı.

Ayasofya stadı açıldı mı Haberi

Ayasofya stadı açıldı mı

Yunanistan'ın köklü kulüpleri arasında yer alan AEK, Ayasofya Müze'si şeklinde yaptırdığı yeni stadına kavuşmak için gün sayıyor. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Atina'da inşa edilen yeni stadın neredeyse tamamı hazır hale geldi.

Ayasofya Stadı adının verileceği stadın inşası tamamlandığında görüntüsü tarihi eser olan Ayasofya Müze'si gibi olacak.

Stadın içinde birçok restoran ve bar bulunurken Türk hamamının da yer alacağı belirtildi.

İstanbul'dan Atina'ya göçen Rum vatandaşlar tarafından kurulan AEK Kulübü'nün tarihini anlatan bir müze de stat içerisinde bulunacak.

AEK'nın yeni stadı Ayasofya'nın kapasitesi ise 32 bin kişilik...