26 / 04 / 2024

Ayasofyanın yeniden cami olarak açılması

Ayasofyanın yeniden cami olarak açılması

Ayasofya'nın yeniden cami olarak ibadete açılması için Milli Türk Talebe Birliğince (MTTB) başlatılan kampanyaya Malatya'da çok sayıda vatandaş destek verdi. Vatandaşlar kampanyaya destek vermeye çağrıldı...

İnşaat girdi maliyeti kontrol altına alınırsa çarklar yeniden döner!

İnşaat sektöründeki maliyet artışının Ekim'de de sürdüğünü söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, gerekli uygulamalar devreye alınır, inşaat ve gayrimenkul sektörü tekrar canlandırılırsa çarkların yeniden döneceğini söyledi.

Akaryakıt fiyatlarını etkileyecek gelişme! Yeniden açılıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, akaryakıt fiyatlarını etkileyecek gelişme müjdeyi duyurdu. Bakan Bayraktar Irak-Türkiye Petrol Boru Hattı'nın yeniden faaliyete geçeceğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Emekliler çok acil bakın! Emekli maaş zamları resmen yeniden değerlendirilecek! 

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren, 2023 yılı emekli maaş zamlarının yeniden değerlendirileceği açıklandı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Emekliler acil baksın! Emekli maaş zammında son dakika! Resmen açıklandı zamlar yeniden değerlendirilecek!

Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan emekli maaş zamlarının yeniden değerlendirileceği açıklandı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Volta VSM elektrikli motorlu bisiklet bugün yeniden A101'e geldi; Peki fiyatı ne kadar? Hemen uygun fiyatına göz atın!

Volta VSM elektrikli motorlu bisiklet yeniden A101'de satışa çıktı. 25 Mayıs 2023 Perşembe günü A101 mağazalarındaki yerini alan Volta VSM elektrikli motorlu bisiklet uygun fiyatıyla da dikkatleri çekti. İşte detaylar...

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun Yapısının Yeniden Belirlenmesini İstiyor!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari ücret tespit komisyonunun yapısının katılımcı bir anlayışla yeniden belirlenmesini istediklerini duyurdu.

Kritik veri sonrası altın yeniden tırmanışta! Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altın fiyatı ne kadar oldu?

ABD’de işsizlik maaşı başvurularının beklentilerin üzerinde artmasının ardından uluslararası borsalarda altın yeniden yükselişe geçti. Dün 2 bin doların altına gerileyen altın, kritik veri sonrası yeniden 2 bin 11 dolara kadar tırmanış gösterdi.

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Depremlerden etkilenen illerde konut ve altyapının yeniden yapım maliyeti 45 milyar dolar! 

Şu ana kadar depremde yıkılanlar dahil, ağır hasırlı olan ve yıkılması gereken toplam konut sayısı 384 bine ulaştı. Depremlerden etkilenen illerde konut ve altyapının yeniden yapım maliyeti 45 milyar dolar olarak tahmin ediliyor. İşte ayrıntılar...

Dolar, Euro ve altın yeniden şiddetlendi!

Dolar, Euro ve Sterlin 8 Şubat Çarşamba günü milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Dolar, Euro ve altın bugün yeniden şiddetlendi! Peki bugün dolar, altın, sterlin ne kadar?

 Türk müteahhitleri iş başında! Ukrayna'nın yeniden inşasında görev almayı bekliyorlar!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren tarafından gelen açıklamada, Ukrayna'nın yeniden imar ve inşasında görev almaya hazır olduklarını dile getirdi.

Brent petrol fiyatlarını düşürecek üretim ve sevkiyat yeniden başladı! 3 aydır kuyular kapalıydı

Rusya Ukrayna savaşı yüzünden Rus petrolüne uygulanan ambargonun etkisiyle azalan ham petrol arzını yeniden yükseltmek için çalışmalar devam ediyor. Brent petrol Mart ayından bu yana en düşük seviye olan 97 doları gördükten sonra yeniden 100 doların üzerine çıkmıştı.

Ayasofyanın yeniden cami olarak açılması Haberi

Ayasofyanın yeniden cami olarak açılması

Ayasofya'nın yeniden cami olarak ibadete açılması için Milli Türk Talebe Birliğince (MTTB) başlatılan kampanyaya Malatya'da çok sayıda vatandaş destek verdi.

MTTB Malatya Şubesi, "Peygamberimizin işareti, Fatih'in emaneti, büyük Türkiye'nin alameti Ayasofya açılsın" sloganıyla başlatılan kampanyayı duyurmak amacıyla Soykan Parkı'nda çadır kurdu.


Görevliler, cuma namazının ardından vatandaşlardan kampanyaya destek vermeleri çağrısında bulundu. Çok sayıda vatandaş, hazır dilekçeleri imzalayarak kampanyaya destek verdi.


MTTB Malatya Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Gezer, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ayasofya'nın yeniden cami olarak açılması için dilekçe kampanyasını Malatya'da bugün itibarıyla başlattıklarını söyledi.


Ülke genelinde yürütülen kampanyanın İstanbul'un Fethi'nin yıl dönümü olan 29 Mayıs'ta sona ereceğini belirten Gezer, toplanan dilekçelerin Başbakanlığa teslim edileceğini dile getirdi.


Gezer, vatandaşları kampanyaya destek vermeye...