26 / 04 / 2024

Ayaz Promosyon Reklam İnşaat iletişim

Ayaz Promosyon Reklam İnşaat iletişim

Ayaz Promosyon Reklam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ayaz tarafından kuruldu.

Ayyaz İnşaat Tekstil Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyaz İnşaat Tekstil Reklam Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İbrahim Ayaz tarafından kuruldu.

Doruk7 İnşaat Reklam Promosyon Otomotiv Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Doruk7 İnşaat Reklam Promosyon Otomotiv Yedek Parça Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 binTL sermaye bedeli ile  Davut Karakurt tarafından kuruldu.

Er Vega İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Vega İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Erdoğan tarafından kuruldu.

Ayaz Promosyon Reklam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Promosyon Reklam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ayaz tarafından kuruldu.

Razo İnşaat Lojistik Reklam Ve Promosyon Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Razo İnşaat Lojistik Reklam Ve Promosyon Otomotiv Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Karakaya tarafından kuruldu.

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 200 bin TL’ye İmdat Tirsi tarafından kuruldu.

Ramkur Elektrik İnşaat Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramkur Elektrik İnşaat Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazgan tarafından kuruldu. 

Şengür İnşaat Elektirk Reklam Promosyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengür İnşaat Elektrik Reklam Promosyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Emrah Şengür tarafından kuruldu.

Sinar Plastik İnşaat Medikal Reklam Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinar Plastik İnşaat Medikal Reklam Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Ayaz tarafından kuruldu.

Filter İnşaat Yapı Malzemeleri Plastik Reklam Promosyon Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Filter İnşaat Yapı Malzemeleri Plastik Reklam Promosyon Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Uyanık tarafından kuruldu. 

Forte Metal Hırdavat İnşaat Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Metal Hırdavat İnşaat Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Gayıp tarafından kuruldu. 

Koru Sam İnşaat Hırdavat Reklam Promosyon ve Prodüksiyon Limited Şirketi kuruldu!

Koru Sam İnşaat Hırdavat Reklam Promosyon ve Prodüksiyon Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Niyazi Fidan imzasıyla kuruldu.

UNK Elektrik İnşaat Taahhüt Reklam Promosyon Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UNK Elektrik İnşaat Taahhüt Reklam Promosyon Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Kızıldağ tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ayaz Promosyon Reklam İnşaat iletişim Haberi

Ayaz Promosyon Reklam İnşaat iletişim

Ayaz Promosyon Reklam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ayaz tarafından kuruldu.

Ayaz Promosyon Reklam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
REKLAM a. Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak.Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, tiyatro oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek. b. Sesli ve ışıklı, görüntülü gösteriler yapmak, mevcut organizasyonlara katılmak. Her türlü müzik yapımı üretmek, ürettiği müzik yapımlarını ses taşıyıcılarına kayıt etmek, çoğaltmak, yayınlamak, pazarlamak....