19 / 04 / 2024

Ayazağa Ticaret Merkezi satılık ofisler

Ayazağa Ticaret Merkezi satılık ofisler

İstanbul Avrupa yakası Maslak'ta yer alan Ayazağa Ticaret Merkezi 1. ve 9. katları satışta. Katlar kiracılı, kira getirisi sağlıyor. Her Kat 805 metrekare kiralanabilir alana sahip...

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

TOKİ'den o ile 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi geliyor! 876.2 milyon TL'ye mal olacak! 

TOKİ, Mersin Mezitli'de 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek. Projenin maliyeti 876.2 milyon TL olarak açıklandı. İşte projede yer alacak konut tipleri...

Artaş Ticaret Merkezi projesindeki 301 adet dükkan satışa çıktı! Yeni proje...

Artaş İnşaat imzasıyla inşa edilen Artaş Ticaret ve Sanayi Merkezi satışa çıktı. Peki, Artaş Ticaret Merkezi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Avrupa Ticaret Merkezi Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’un Avcılar ilçesinde inşa edilecek olan Avrupa Ticaret Merkezi Projesi için start verildi. Projenin detayları ise tek tek belli oldu. İşte Avrupa Ticaret Merkezi Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Çatalca'da modern ticaret merkezi inşa ediliyor!

İlçe genelinde yatırımlarına ara vermeyen Çatalca Belediyesi, ticaret merkezi inşaatı için çalışmalarını hızlandırdı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

TOKİ Eskişehir'de ticaret merkezi inşa edecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut ve ticaret merkezi inşa edecek!

Dar gelirliler için yeni konut projeleri hayata geçirmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e 52 dükkanlı ticaret merkezi! İhalesi yarın!

Konut yatırımları dışında ticaret merkezi yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin Nusaybin'de 52 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

Gaziantep Şahinbey'de ticaret merkezi inşa ediliyor!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 11 bin 171 metrekare alana ticaret merkezi inşa ediliyor. Merkezin 450 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor. 

Çatalca’ya ticaret merkezi inşaat edilecek!

İlçede hayata geçecek projeler hakkında Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, proje kapsamında Ticaret Merkezi inşa edileceğini açıkladı. 

Tarihi Kiliseli Tüccar Han ticaret merkezi olacak!

Bolu Gerede'de Bizans dönemine ait ilk ticaret merkezi olan tarihi Kiliseli Tüccar Han'ın restore edilmesi için çalışmalara başlandı. Bu yıl içerisinde hizmete açılacak tarihi han içerisinde 25 odalı butik otel de yer alacak.

Ayazağa Ticaret Merkezi satılık ofisler Haberi

Ayazağa Ticaret Merkezi satılık ofisler


İstanbul Avrupa yakası Maslak bölgesinde konumlanan Ayazağa Ticret Merkezi 1. ve 9. katları satışta. Katlar kiracılı, kira getirisi sağlıyor. Her Kat 805 metrekare kiralanabilir alana sahip.


Ayazağa Ticret Merkezi teknik özellikleri arasında merkezi sistem, 4 adet 1000 kilogram kapasiteli Mitsubishi marka asansör, resepsiyon ve kartlı geçiş sistemi, kullanıma hazır dekorasyonlu ofis katları ve kat başına 6 otopark mevcut. 


Telefon: 0212 231 55 30

Web Adresi: