23 / 04 / 2024

ayazağa vadikoru satış ofisi

ayazağa vadikoru satış ofisi

Vadikoru Ayazağa konut ve ofis fiyatları 2017 bilgilerine göre dairelerin fiyatları lansmana özel olarak 8 bin TL'den başlıyor. Proje 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

İETT, Ayazağa'daki arazisini 1.2 milyar TL'ye satışa çıkardı!

İETT Garajı olarak kullanılan Ayazağa arazisi 1 milyar 200 milyon TL'ye satışa sunuldu. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale ile ilgili teklif mektupları 27 Ekim 2021 tarihine kadar verilebilecek.

Invest İnşaat'tan Ayazağa'ya yeni proje!

Son senelerde hayata geçirdiği VadiKoru, Göl Plus ve Express24'te geniş bahçelere yer veren Invest İnşaat, Ayazağa’da Invest Vadi adıyla yeni bir proje için harekete geçti.

DAP Yapı Ayazağa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan DAP Holding'in iştiraki Eltes İnşaat, yeni projesi için start verdi. Şirketin 3.1 milyar TL'lik yeni projesi için yer teslimi yapıldı...

Emlak Konut GYO'nun Ayazağa arsasına 3.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu gerçekleşti. Eltes İnşaat ihaleye en yüksek teklifi veren şirket oldu...

Emlak Konut GYO Ayazağa ihalesinin 2. oturumu 18 Mart'ta!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ikinci oturumu 18 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Emlak Konut GYO Ayazağa arsasına 4 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için ihaleye çıktı. İhalenin 1. oturumuna 4 firmadan teklif geldi.

Emlak Konut GYO Ayazağa arsası yeniden ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'ni yeniden ihale ediyor. İhalenin 1. oturumu 9 Mart 2021 günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Emlak Konut GYO Ayazağa ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Ayazağa ihalesinin 2. oturumu 20 Ocak'ta!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ikinci oturumu 20 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Özak GYO, Emlak Konut GYO'nun Ayazağa ihalesine katıldı!

Özak GYO'nun yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak girişim grubu, Emlak Konut GYO'nun "İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesine katıldı.

Emlak Konut GYO'nun Ayazağa arsasına 11 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için ihaleye çıktı. İhalenin 1. oturumuna 11 firmadan teklif geldi.

Kiler GYO, Emlak Konut GYO'nun Ayazağa ihalesine katıldı!

Kiler GYO A.Ş. ile Biskon Yapı A.Ş.'den oluşan ortak girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesine katıldı. 

ayazağa vadikoru satış ofisi Haberi

ayazağa vadikoru satış ofisi

Lansmanı bugün yapılan Vadi Koru projesi İstanbul Ayazağa’da Belgrad Ormanları’nın sınırında İnvest İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ayazağa Vadikoru ofis bloklarında her kat 6 bağımsız bölümden oluşuyor. 


Vadikoru projesi üç blokta 242 adet daire, iki blokta 84 adet ofis ve 12 adet birbirinden bağımsız ticari üniteden meydana geliyor. 


Ayazağa Vadi Koru projesi 200 milyon TL yatırım bedeline sahip. Vadikoru'da  1+1’ler 67 ile 85 metrekare aralığında, 2+1’ler 105 ile 159 metrekare son olarak 3+1’lerde 177 ile 191 metrekare aralığında üretiliyor. 


Projedeki ofisler 133 ve 257 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Proje İstanbul’un iş merkezi Maslak’a komşu olan Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 


Vadikoru İnvest konum olarak, Türk Telekom Stadyumu ve Seyrantepe Metrosu’na, Invest İnşaat’ın da yatırımcısı olduğu Havaray ve Vadistanbul AVM’ye 300 metre, İstinye sahiline 5...