26 / 04 / 2024

Invest İnşaat'tan Ayazağa'ya yeni proje!

Invest İnşaat'tan Ayazağa'ya yeni proje!

Son senelerde hayata geçirdiği VadiKoru, Göl Plus ve Express24'te geniş bahçelere yer veren Invest İnşaat, Ayazağa’da Invest Vadi adıyla yeni bir proje için harekete geçti.



Son senelerde hayata geçirdiği VadiKoru, Göl Plus ve Express24'te geniş bahçelere yer veren Invest İnşaat, Ayazağa’da Invest Vadi adıyla yeni bir proje için harekete geçti.

Dünya Gazetesi'nden Leyla İlhan'ın haberine göre; Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, "Invest Vadi projemizi, İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Ayazağa'da Vadistanbul ve VadiKoru projelerimizle aynı hat üzerinde üzerinde geliştiriyoruz. Toplam yatırım değeri 450 milyon TL'yi bulan Invest Vadi projemizde, 480 konut ve 34 ticari ünite yer alacak” diye konuştu.

Invest İnşaat tan Ayazağa ya yeni proje!

2 katlı bloklar da olacak 

Invest Vadi proje çalışmalarında sona geldiklerine ve yakın zamanda tanıtacaklarına dikkat çeken Uçar, “Projemiz 24 bin 800 metrekare alan üzerinde, 15 bin 560 metrekaresi peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına ayrılmış nitelikli bir sanayi dönüşüm projesidir. Bu projemizde bloklarımızı maksimum 10katlı olarak yatay bir düzlemde, bazı bloklarimızı ise 2 katlı olacak şekilde tasarladık. Invest Vadi projemiz; bahçe kullanımlarıyla, peyzajdaki sosyal yaşam alanlarıyla ve geniş balkonlarıyla, tüketici taleplerini karşılayan nitelikte bir konsepte sahip” açıklamasında bulundu. 

Invest İnşaat tan Ayazağa ya yeni proje!

Kovid-19 salgınının alışkanlıkları ciddi şekilde etkilediğini dile getiren Bahattin Uçar, şunları kaydetti:

"Bu anlamda evde geçirilen süreler artarken, insanlarda pandemi öncesine kıyasla daha fazla bahçe ve balkon ihtiyacı oluştu. Yakın zamana kadar evlerin bahçesini ve balkonlarını değerlendirmeyenler, bu süreçte yeni alışkanlıklar kazandı. Yakın zamana kadar konut projelerindeki bahçelere tüketicinin bakışı genel bir peyzaj alanı niteliğindeydi. Ancak bu durum pandemiyle birlikte insanların bahçelerini kullanması, bu alanlarda ailesi ve komşularıyla vakit geçirmesiyle tamamen değişti."

Konut taleplerinin de artık daha geniş bahçeleri bulunan, daha kullanışlı ve ferah balkonları olan evlere yöneldiğinin altını çizen Uçar, "Yaptığımız araştırmalar da bize; konut alıcılarının bahçeli ve geniş balkonlu konut tiplerini tercih ettiğini gösteriyor. Bizler de başta Invest Vadi projemiz olmak üzere, tüm yeni projelerimizi bu talepler doğrultusunda şekillendiriyoruz" diye konuştu.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!


Geri Dön