18 / 04 / 2024

AYD izmir

AYD izmir

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), 'Türkiye Alışveriş Merkezi Tüketici Algı Araştırması'nı İzmir iş dünyası ile ‘Söyleyeceklerimiz Var’ isimli toplantısında paylaştı.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Koray Aydın: İzmir Depremi ile Marmara depremini karşılaştırmak trajikomiktir!

17 bin vatandaşın hayatını kaybettiği 133 bin binanın ise enkaz olduğu 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi döneminde Bayındırlık ve İskan Bakanlığı koltuğunda olan Koray Aydın, İzmir depremi ile Marmara depremin karşılaştırılmasının trajikomik olduğunu dile getirdi. 

AYD 'Söyleyeceklerimiz Var' toplantısı İzmir'de düzenlendi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), 'Türkiye Alışveriş Merkezi Tüketici Algı Araştırması'nı İzmir iş dünyası ile ‘Söyleyeceklerimiz Var’ isimli toplantısında paylaştı.

İzmir-Aydın otobanı mecliste konu oldu!

İzmir-Aydın otobanı meclis gündemine taşındı. Otoban hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

İzmir'de tramvay projesi nedeniyle aydınlatma direkleri söküldü!

İzmir Büyükşehir’in, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na kısa süre önce yerleştirdiği güneş enerjili aydınlatma direkleri, tramvay projesi nedeniyle yerlerinden söküldü. İzmirlinin parası çöpe gitti.

İzmir-Aydın yolu onarılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en eski karayollarından İzmir-Aydın yolunda, yenileme ve bölünmüş yol çalışmaları hızla devam ediyor.

İzmir-Aydın Otoyolu Antalya’ya kadar uzayacak!

Aydın’da temaslarda bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, İzmir-Aydın Otoyolu’nu Antalya’ya kadar uzatacaklarını söyledi. Ramazanoğlu, “Türkiye’yi orta gelir tuzağından çıkarıp yüksek gelir grubuna taşıyacağız” dedi

İzmir-Aydın karayolu inşaat sektörünün en gözde merkezi!

İzmir-Aydın karayolu, İzmir Torbalı'nın inşaat sektörü ve yatırımcılar açısından en gözde bölgesi haline geldi. Firmalar bu bölgede yatırım yapmak için adeta birbiriyle yarışıyor.

Server Aydın: Milano ve Roma uçuşları İzmir turizmini geliştirecek!

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, 1 Mayıs'ta başlayan Îzmir-Milano ve İzmir -Roma uçuşlarının İzmir'in İtalya ile hem ekonomik hem de turistik potansiyelinin gelişmesi için önemli bir adım olduğunu söyledi.

İzmir-Aydın Karayolu yenilenecek!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Türkiye'nin en eski karayollarından olan ve yaklaşık 30 kilometrelik kısmı Torbalı sınırları içerisinden geçen İzmir - Aydın Karayolunun yenileneceğini müjdeledi.

İzmir-Aydın Karayolu yeninelecek!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Türkiye'nin en eski karayollarından olan ve yaklaşık 30 kilometrelik kısmı Torbalı sınırları içerisinden geçen İzmir-Aydın Karayolunun yenileneceğini müjdeledi..

İzmir-Aydın karayolu yaya üst geçidine ilk kazma vuruldu!

İzmir ziyareti sonrası Torbalı ilçesine giden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın sözünü verdiği, İzmir-Aydın karayolu yaya üst geçidine ilk kazma vuruldu..

AYD izmir Haberi

AYD izmir

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), 'Türkiye Alışveriş Merkezi Tüketici Algı Araştırması'nı İzmir iş dünyası ile ‘Söyleyeceklerimiz Var’ isimli toplantısında paylaştı. Ege Perla AVM’de gerçekleştiren etkinliğe, İzmir iş hayatının önde gelen isimleri katılım gösterdi.


Türkiye’deki yerli ve yabancı alışveriş merkezleri ve yöneticilerinin tek çatı kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren AYD, ‘Söyleyeceklerimiz Var’ isimli toplantısının ikincisini 7 Eylül Perşembe günü İzmir’de gerçekleştirdi.


Ege Perla AVM'nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, Akademetre Research Company iş birliği ile bu sene altıncısını gerçekleştirilen ve AVM müşterisinin mercek altına alındığı 'Türkiye Alışveriş Merkezi Tüketici Algı Araştırması' İzmir iş dünyası ile paylaşıldı.


İletişim Uzmanı Ali Saydam’ın moderatörlüğünde, AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, AYD Başkan Yardımcısı ve JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş ve Akademetre Research Genel Müdürü Halil İbrahim Zeytin’in...