25 / 04 / 2024

AYD toplantı

AYD toplantı

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), 'Türkiye Alışveriş Merkezi Tüketici Algı Araştırması'nı İzmir iş dünyası ile ‘Söyleyeceklerimiz Var’ isimli toplantısında paylaştı.

AYD 'Söyleyeceklerimiz Var' toplantısı İzmir'de düzenlendi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), 'Türkiye Alışveriş Merkezi Tüketici Algı Araştırması'nı İzmir iş dünyası ile ‘Söyleyeceklerimiz Var’ isimli toplantısında paylaştı.

Remzi Aydın, İmar Müdürlüğü personeli ile toplantı yaptı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İmar Müdürülüğünde görevli personelle toplantı düzenledi. Eyüp Belediyesi İmar Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda Başkan Remzi Aydın, personelin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Aydın Kalker ve Kırma-Eleme Tesisleri projesinin ÇED toplantısı 20 Temmuz'da !

Aydın İli, Söke İlçesi, Yamaç Mahallesinde 2-A Grubu Maden Ocakları ve Kırma-Eleme Tesisleri Projesi planlanmaktadır. Projesinin ÇED toplantısı 20 Temmuz'da yapılacak.

Aydın Efe 6 Jeotermal Enerji Santrali halk toplantısı 25 Şubat'ta!

Gürmat Elektrik Üretim A.Ş tarafından Aydın ilinin Germencik ilçesinde Efe 6 Jeotermal Enerji Santrali projesinin yapımı için 25 Şubat'ta saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Aydın Biyogaz Enerji Santrali Kapasite Artırımı projesinin ÇED toplantısı 5 Şubat'ta!

Aydın İncirliova'da yer alan Biyogaz Enerji Santrali Kapasite Artırımı Projesi'nin yapılamsına ilşkin ÇED toplantısı 5 Şubat 2016 günü 13:30'da gerçekleşecek!

Aydın Kırma Tesisi ve Konveyör Bant Hattı projesinin toplantısı 26 Kasım'da!

Aydın Söke'de bulunan Kırma Tesisi ve Konveyör Bant Hattı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 26 Kasım 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Aydın'da Feldspat, Kuvars ocağı halk toplantısı 29 Nisan'da!

Bıçakçılar Madencilik Petrol Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.tarafından Aydın'da FELDSPAT, KUVARS, KUVARSİT OCAĞI tesisi için 29 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı yarın!

Belediyesi Kanunu' nun 13.maddesi gereğince toplanacak olan Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi 10 Şubat 2015 Salı günü saat: 16:00'de Şubat Ayı olağan toplantısını yapacak.

Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı toplantısı Aydıncık'ta yapıldı!

Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği (METAB) Aralık ayı toplantısı Aydıncık’ta yapıldı. Toplantı METAB ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Başkanlığı'nda gerçekleşti...

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ilk olağan toplantısında Hüseyin Aksu Tesisleri'nin takası için Başkan Çerçioğlu'na yetki verildi. İlk toplantı Başkan Özlem Çerçioğlu'nun başkanlığında yapıldı.

Kuştur Kuşadası Turizm 24 Ekim'de genel kurul toplantısı yapacak!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm 24 Ekim' de genel kurul toplantısı yapacak.

Berkosan Yalıtım genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Berkosan Yalıtım genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Tuğçelik Aliminyum genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapıaln yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum genel kurul toplantı sonucunu yayınladı

AYD toplantı Haberi

AYD toplantı

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), 'Türkiye Alışveriş Merkezi Tüketici Algı Araştırması'nı İzmir iş dünyası ile ‘Söyleyeceklerimiz Var’ isimli toplantısında paylaştı. Ege Perla AVM’de gerçekleştiren etkinliğe, İzmir iş hayatının önde gelen isimleri katılım gösterdi.


Türkiye’deki yerli ve yabancı alışveriş merkezleri ve yöneticilerinin tek çatı kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren AYD, ‘Söyleyeceklerimiz Var’ isimli toplantısının ikincisini 7 Eylül Perşembe günü İzmir’de gerçekleştirdi.


Ege Perla AVM'nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, Akademetre Research Company iş birliği ile bu sene altıncısını gerçekleştirilen ve AVM müşterisinin mercek altına alındığı 'Türkiye Alışveriş Merkezi Tüketici Algı Araştırması' İzmir iş dünyası ile paylaşıldı.


İletişim Uzmanı Ali Saydam’ın moderatörlüğünde, AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, AYD Başkan Yardımcısı ve JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş ve Akademetre Research Genel Müdürü Halil İbrahim Zeytin’in...