20 / 04 / 2024

Aydın Burharkent OSB

Aydın Burharkent OSB

Aydın Burharkent OSB'de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ediyor. 

Aydın Buharkent OSB'ye yatırımcılardan yoğun talep!

Aydın Burharkent OSB'de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ediyor. 

Aydın Buharkent OSB'de fabrika yatırımı atağı!

Buharkent OSB'yi ziyaret eden MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, "Türkiye dünyanın tam ortasında bulunan bir merkez. Üretim kabiliyetlerimizi artırdığımız zaman Çin’le yarışır bir yere geldiğimizi söyleyebilirim." açıklamasında bulundu.

Aydın Sera OSB için geri sayım başlıyor!

Aydın’da Kadıköy’de kurulması planlanan Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) projesinin yer seçimiyle ilgili teklif dosyasıyla ilgili kurum görüşleri alınacak.

Aydın OSB'lerle büyüyecek!

Aydın’da bulunan 7 OSB, toplamda bin 423 hektar büyüklüğe ulaşırken, Nazilli, Çine ve Söke OSB’nin bu yıl başlayan genişletme çalışmalarında da sona geliniyor.

Faruk Aydın'dan Manisa OSB'de yer tahsisi açıklaması!

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Manisa OSB'deki yer tahsisiyle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Aydın Buharkent OSB'ye kavuşuyor!

OSB'nin bölge için çok önemli olduğunu belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, "Buharkent OSB'nin hayata geçirilmesi, özellikle endüstride kullanılabilecek tarımsal ürünlerin yerinde işlenmesi açısından da çok önemli" diye konuştu.

Aydın Ortaklar OSB'de icradan 8 milyon TL'ye fabrika ve 3 arsa!

Germencik İcra Dairesi, Aydın Germencik'teki Ortaklar Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 3 arsa ve fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedelleri 8 milyon 13 bin 589 TL olarak belirlendi.

Aydın OSB Arıtma Tesisi 2016'da yapılacak!

Güvenli ve temiz bir çevre anlayışıyla hizmet veren, Aydın OSB içinde sayıca artan firmalarımıza daha etkin bir kullanım sağlamak amacıyla gündeme gelen arıtma tesisinde kapasite artırımı projesinde önemli adımlar atıldı.

ÖİB'nin Aydın arsasına Genpar'dan 7.8 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Merkez Orta Mahallesi'nde yer alan OSB alanı imarlı 1.875 metrekarelik arsası ve Ata Mahallesi'nde yer alan arsası 7 milyon 800 bin TL teklif veren Genpar Otomotiv'in oldu...

Orhan Aydın: OSTİM, Türkiye’nin sanayileşmesinde bir okuldur!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi ( OSB ) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Ankara’nın sanayileşmeye OSTİM’le başladığını belirterek, “OSTİM, Türkiye’nin sanayileşmesinde bir okuldur” diye konuştu.

Orhan Aydın: En uygun yatırım koşulları için sanayicinin yanındayız!

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, "Bir ülke kendi tasarımını ve markalarını ortaya koymadıkça dünya ekonomisinde söz sahibi olamaz" dedi...

Aydın-Çıldır Havalimanı işletme ihalesinde THY ve Güneş Express teklif verdi!

Topuz, ihale öncesinde yaptığı konuşmada, DHMİ envanterinde yer alan ve 15 Ağustos 2002 tarihli protokolle Jandarma Genel Komutanlığına geçici olarak tahsis edilen Aydın-Çıldır Havalimanı'nın sivil trafiğe açılmasının gündeme geldiğini anımsattı

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın: Yeni binaların metrekaresi 2bin TL ile 18 bin TL arasında!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, kamu ve özel sektörün şu anda Zeytinburnu'nda devam eden yaklaşık 2 milyar liralık yatırımı olduğuna dikkat çekti

Aydın Burharkent OSB Haberi

Aydın Burharkent OSB

Aydın Burharkent OSB'de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ediyor. 

Yeni Asır'dan Kazım Yörükce'nin haberine göre; Türkiye'nin önde gelen kablo, süt ve peynir üretimi yapan firmaların fabrika yatırımlarının devam ettiği Buharkent OSB'de yer talebi olan gıda firmasına yer tahsisi yapıldı.

Firma yetkilisine yer tahsis belgesini teslim eden Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "Buharkent Organize Sanayi Bölgemizde, bir firmaya daha tahsis belgesini sunduk. Yakın zamanda inşaatına başlayacak olan firmamız İlçemize, Aydınımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Sakarya Ferizli OSB'de 1 milyar TL yatırımla fabrikalar inşa...