19 / 04 / 2024

aydın kent meydanı ne zaman açılacak

aydın kent meydanı ne zaman açılacak

Atatürk Kent Meydanı’nda bitme aşamasına gelen çalışmaları Efeler Belediye Başkan adayı Özakcan ile birlikte yakından inceleyen Başkan Çerçioğlu, “Atatürk Kent meydanı inşaatımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Aydın’a yakışan bir kent meydanı olacak." dedi.

Muğla Menteşe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Menteşe Kent Meydanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediylr.

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Remzi Aydın'dan Alibeyköy'e meydan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköylülere meydan müjdesi verdi.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı'na yapılacak olan modern kent meydanının ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Karaman Kent Meydanı'nın inşaatı devam ediyor!

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kent Meydanı projesi kapsamında Karaman Belediyesi’nce yapımı devam eden okul inşaatlarında ve çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak olan Sanayi Köprülü Kavşağı Projesi alanında inceleme yaptı.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark ihalesi gerçekleşti.

Bursa Kent Meydanı'nda büyük dönüşüm!

Kent meydanının batı kısımda kalan bölümün dönüşüm çalışmaları Osmangazi Belediyesi tarafından sürdürülürken, Bursa Büyükşehir Belediyesi de meydanın güney ve doğu yakasındaki 2. Etap proje alanındaki çalışmalara başladı.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yerine kent meydanı yapılacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri ile OYAK arazisini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadın Kent Meydanı yapılmasına yönelik talebi destekledi.

Adana Kent Meydanı'ndaki dönüşümde yıkım devam ediyor!

Adana Kent Meydanı projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sırasında 2 katlı evinin değerinin altında istimlak edildiğini ileri süren kadın tepki gösterdi.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi 5 Aralık'ta!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Vilayet binasının bulunduğu alana yapacağı 6 bin 500 metrekarelik kapalı otopark ve kentte farklı bir görünüm kazandıracak kent meydanı için 5 Aralık Pazartesi günü ihaleye çıkacak.

aydın kent meydanı ne zaman açılacak Haberi

aydın kent meydanı ne zaman açılacak


Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Atatürk Kent Meydanı projesi kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.


Atatürk Kent Meydanı’nda bitme aşamasına gelen çalışmaları Efeler Belediye Başkan adayı Özakcan ile birlikte yakından inceleyen Başkan Çerçioğlu, “Atatürk Kent meydanı inşaatımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Aydın’a yakışan bir kent meydanı olacak. Yeni Atatürk Kent Meydanı düzenleme kapsamında 35 bin kişinin aynı anda faydalanabileceği bir meydan haline geldi. Kentler meydanları ile anılır. Bugüne kadar Aydın'ın gerçek anlamda bir kent meydanı yoktu. Artık bir kent meydanı olacak” diye konuştu.


Başkan Çerçioğlu ile birlikte Atatürk Kent Meydanı inşaatını yerinde inceleyen Efeler Belediye Başkan Adayı Mesut Özakcan da, “Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile Aydın modern ve çağdaş bir kent haline geldi. Atatürk Kent Meydanı projesi ile de Aydın halkı kendine...