16 / 04 / 2024

Aydın Kuşadası kentsel sorunlar

Aydın Kuşadası kentsel sorunlar

Aydın Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde yaşanan sorunların ele alındığı toplantıda, alt yapı, yol yapımı ve çevre bilinci oluşturma konularında önemli kararlar alındı.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 fırsatı! İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aydın Kuşadası ve Afyonkarahisar Çay'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı o Nisan 2024 ihaleleri...

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!

Maia Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Port Prime konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 46 adet konut inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Green Concept satışları devam ediyor! Teslimler başladı!

Fu Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Concept projesinde satışlar devam ediyor. İnşaat çalışmalarının yüzde 90'nı tamamlandı. Kademeli teslimler başladı.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

O ilde belediye 5 arsa satıyor! Arsa alacaklar sakın kaçırmayın!

Aydın Kuşadası Belediye Başkanlığı tarafından, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 5 adet kamu arsası satışa sunuldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Vatandaşa şok üstüne şok: Ekmeğin gramajı düşürüldü, fiyat zamlandı!

Aydın Kuşadası'nda 220 gram olarak satılan ekmek 200 grama düşürüldü ve fiyatı 3 TL'den 4 TL'ye zamlandı.

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini dile getirdi. 

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm kurultayı düzenlendi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "Deprem ile Kentsel Dönüşüm' başlıklı bir kurultay düzenlendi. Kurultayda depreme yönelik yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi. 

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Kuşadası'ndaki 5 parselin imar değişikliğine Mimarlar Odası'ndan tepki!

Özelleştirme İdaresi'nin Aydın Kuşadası'nda spor ve tarım alanı olan 5 parselin imar planında değişiklik yapmasında Mimarlar Odası Kuşadası ve Aydın temsilciliklerinden tepki geldi. 

Aydın Kuşadası kentsel sorunlar Haberi

Aydın Kuşadası kentsel sorunlar

Aydın Kuşadası Belediyesi Encümen Salonunda yapılan toplantıya Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Eryiğit, Tufan Asrav, Yusuf Atak, Remzi Çengel, birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda muhtarlar, mahallelerindeki sorunları ve taleplerini dile getirdi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı, önümüzdeki sezonda kentsel sorunların bir çoğunun biteceğinin altını çizdi. Büyükşehir Yasası nedeniyle yaşanan yeniden yapılanına sürecinde belediyelerde bil' takım aksaklıkların yaşandığını belirten Kayalı "Göreve geldiğimiz günden bu yana önümüze sürekli Büyükşehir Yasasıyla ilgili engeller çıkıyor. Bu engelleri aşmak için elimizden gelen çabayı göstersek de, şu ana dek büyük kazanımlar elde edemedik. Ancak önümüzdeki günlerde sorunların çözümü için yetkili birimlerle görüşmelerde bulunacağız" dedi. 


"ÇÖZÜMÜ BİZİM ELİMİZDE OLAN SORUN KALMAYACAK" 


Başkan Kavalı, Kuşadası Belediyesi yetki alanı içerisinde...