19 / 04 / 2024

Aydos Land İstanbul nerede

Aydos Land İstanbul nerede

İstanbul Pendik’de avantajlı konumu ile dikkat çeken Aydos Land İstanbul projesinde ön talep toplanıyor. Fiyatların 178 bin TL'den başladığı projede 600 konut ve 35 ticari ünite bulunuyor.

İstanbul TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

TOKİ kura çekilişleri gerçekleştirilmeye başlandı. İstanbul kura çekilişleri de büyük bir merakla bekleniyor. Vatandaşlar bu konuya dair sorularını hızlandırdı. İşte detaylar!

Aydos Land iletişim bilgisi!

Aydos Land iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. MS Mega Yapı tarafından yükselen proje İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor.

MS Mega Aydos Land ödeme planı!

Toplam 600 daireden meydana gelen Aydos Land projesinde daire fiyatları 224 bin TL'den başlıyor. Peki projede ödeme planı nasıl gerçekleşiyor? İşte MS Mega Aydos Land ödeme planı...

Pendik Aydos Land satılık!

MS Mega Yapı imzasıyla hayata geçirilen Aydos Land projesi İstanbul'un Pendik ilçesinde inşa ediliyor. Pendik Aydos Land satılık daire fiyatları 224 bin TL'den başlıyor...

Aydos Land projesinde 235 bin TL'ye!

Aydos Land projesinde 235 bin TL'ye daire sahibi olunuyor. Yüzde 5 peşinatla 0 faizle ödemelerin yapıldığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. 

Aydos Land ödeme bilgisi!

Aydos Land ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Toplamda 600 daireden meydana gelen projede fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. 

Aydos Land fiyatları!

Aydos Land fiyatları haberimizde yer alıyor. MS Mega Yapı tarafından yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Aydos Land İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Aydos Land İstanbul projesinde toplamda 600 daireye yer veriliyor. Aydos Land İstanbul fiyat ve ödeme planına göre Aydos Land İstanbul'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor..

Aydos Land İstanbul fiyat listesi 2018!

Marmara Hastanesi Metro İstasyonu'na 3 dakikalık mesafede yükselen Aydos Land İstanbul projesinde 60 ay vadelendirme yapılabiliyor..

Pendik Aydos Land güncel fiyat listesi!

Pendik Aydos Land güncel fiyat listesi 226 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Aydos Land Evleri konut ve ticaret alanlarından meydana geliyor...

KİPTAŞ Yeşilce Aydos satışta! 271 bin TL'ye 2+1!

Yeşilce Aydos projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te 10 blok şeklinde yükseliyor. Pendik Yeşilce Aydos'ta fiyatlar 271 bin TL'den başlıyor.

Aydos Land Pendik satış fiyatları!

Aydos Land Evleri projesinde fiyatlar 216 bin TL'den başlıyor. Projede konutların 24 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Aydos Land Velibaba Proje fiyatları!

Aydos Land Velibaba Proje fiyatları 216 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 24 ay içinde yapılması planlanıyor...

Aydos Land İstanbul nerede Haberi

Aydos Land İstanbul nerede

Ms  Mega  İnşaat’ın Land Projeleri Adı altında hayata geçirdiği AYDOS LAND İSTANBUL projesi  Pendik’de avantajlı konumu ile dikkat çekiyor.


AYDOS LAND İSTANBUL Şehrin içinde doğayla içiçe  organik bir yaşam sunan konseptiyle Aydos Caddesi üzerinde ve Aydos ormanının hemen yanında konumlanıyor.


Panaromik ve orman manzaralı dairelerinin yanısıra geniş bahçe kullanımlı daire özelllikleri ile öne çıkıyor.





FİYATLAR LANSMAN ÖNCESİ ÖN SATIŞ DÖNEMİNE ÖZEL 178 bin TL DEN BAŞLIYOR

9 katlı 10 bloktan oluşan projede 600 konut ve 35 ticari ünite bulunuyor. Bulunduğu bölgenin en prestijli ve konsept projesi olan AYDOS LAND İSTANBUL’da fiyatlar lansman öncesi ön satış dönemine özel 178 bin TL den başlarken aynı zamanda sağladığı ödeme kolaylığı avantajları ile de yatırımcılara benzersiz bir yatırım fırsatı sunuyor.


Projede 1+1 den 4+1’e kadar farklı büyüklüklerde...