29 / 03 / 2024

Ayen Enerji ulaşım

Ayen Enerji ulaşım

Ayen Enerji A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ayen Enerji genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.Ayen Enerji genel kurul toplantı sonucu haberimizde bulunuyor.

Ayen Enerji Bağlı ortaklık tasviyesi yönetim kurulu karırını yayınladı!

Ayen Enerji A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklmaya göre Ayen Enerji A.Ş. Bağlı ortaklık tasviyesi yönetim kurulu kararını yayınladı.

Ayen Enerji esas sözleşme değişikliğine ilişkin yönetim kurulu kararını yayınladı!

Ayen Enerji A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya gö re Ayen Enerji esas sözleşme değişikliğine ilişkin yönetim kurulu kararını yayınladı...

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi açıldı!

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi Beylikdüzü'nde 727 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ünsal tarafından açıldı.

Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü Gebze'de kurulacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü’nü ilk etapta, TÜBİTAK MAM Enerji Enstitüsü'nde yaklaşık 100 uzmanla Gebze’de kuruyoruz'' dedi.

Türkiye'ye 1.2 trilyon dolarlık ulaşım, enerji ve alt yapı yatırımı!

2023’e kadar Türkiye’de 1.2 trilyon doları bulan, ulaşım, enerji ve alt yapı projesi gerçekleştirilecek. Bu potansiyel iş makineleri sektörünün iştahını kabartıyor. Öztoygar “Dünya devi markalar Türkiye’de yatırımlarını artıyor. Potansiyel çok büyük ” dedi.

Ethem Genim Enerji Verimli Ulaşım'ı anlattı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın 34. Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde düzenlediği 6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nın son gününde “Enerji Takımı”ndan “Enerji Verimli Ulaşım Projesi”nin yüzü Ethem Genim, katılımcılarla bir araya geldi.

Kaçak enerji kullanımı mutlaka maksimum düzeyde sınırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) tarafından, kaçak enerji kullanımının azami düzeyde sınırlandırılması gerektiği belirtildi. Elektriğin yoksul kesimlere ulaştırılması için önlemler alınmalı.

Ayen Enerji yatırımcı ilişkileri bölümü kurdu!

Ayen Enerji A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ayen Enerji, Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (Seri II-17.1) 11.Maddesi gereği yatırımcı ilişkileri bölümü kurdu.

Enerji Takımı lansmanı 27 Haziran'da gerçekleştirilecek!

'Enerji Hanım’, ’Enerji Çocuk’, ‘Enerji Verimli Sanayi’ ve startı bu toplantıyla verilecek ‘Enerji Verimli Ulaşım’ projelerinden oluşan Enerji Takımı'nın kamuoyu ile tanışacağı bu lansman toplantısı 27 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Enerji, ulaşım ve kentsel dönüşüm projeleri kapsamında kamulaştırma yapılacak!

Bakanlar Kurulu, aldığı karar ile belli bölgelerde, hidroelektrik santral ve baraj yapımı ile enerji, otoyol ve kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bazı taşınmazların acele kamulaştırılacağını açıkladı...

Enerji, ulaştırma ve bilgi teknolojilerine 250 milyar dolarlık yatırım!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye'nin 2023 hedeflerinin altyapısını oluşturmak adına gelecek 10 yılda sadece enerji, ulaştırma ve bilgi teknolojileri alanlarında 250 milyar dolar yatırım yapılacağını belirtti...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

Çamlıca Emaar Square ulaşım!

Çamlıca Emaar Square ulaşım kapsamında projenin adresli ve krokili bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Ayen Enerji ulaşım Haberi

Ayen Enerji ulaşım

Ayen Enerji genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!


Alınan Kararlar



1-Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Amir ARMAN tarafından saat 14:10'da toplantı açıldı. Olağanüstü Genel Kurul'un yönetimini gerçekleştirecek Toplantı Başkanlığı'nın seçimine geçildi. Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Amir ARMAN'ın Toplantı Başkanlığı için Turgut AYDINER'in seçilmesine ilişkin teklifi, toplantıya katılanların 146.190.678,75 TL kabul oyu karşılığında, oy birliği ile kabul edilmiştir. Toplantı başkanı tarafından tutanak yazmanlığına Ahmet ALAN, oy toplama memurluğuna Ahmet Gökhan SAYGILI tayin edilmiş ve Toplantı Başkanlığı oluşmuştur.

Toplantı Başkanı Elektronik Genel Kurul sistemini kullanmak üzere "Merkezi Kayıt Kuruluşu Elektronik Genel Kurul Sistemi sertifikası" bulunan Cenk EREN'i görevlendirmiştir. 

2.Genel Kurul Toplantı Tutanağının pay sahipleri adına imzalanması için, Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesine , 146.190.678,75 TL kabul oy karşılığında, toplantıya katılanların oy birliği ile karar verilmiştir. 

3.Tahvil İhracı...