26 / 04 / 2024

Ayışığı Butik ödeme planı

Ayışığı Butik ödeme planı

Ayışığı Butik Esenyurt teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi. Toplam 110 tane daireden meydana gelen projede 1+1'den 2+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Esenyurt Ayışığı Butik satış ofisi!

Esenyurt Ayışığı Butik satış ofisi ile 444 2 116 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Demir İnşaat imzası ile yükselecek projede konut fiyatları 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ayışığı Butik projesi nerede?

110 adet daireden meydana gelen Ayışığı Butik Evleri İstanbul Avrupa Yakası'nda tek blok halinde inşa ediliyor.Proje 14 ay sonra teslim edilecek. Peki Ayışığı Butik projesi nerede?

Ayışığı Butik nerede?

Toplamda 110 adet dairenin yer aldığı Ayışığı Butik'te teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. Peki Ayışığı Butik nerede?

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

81 ilde yaşayan herkesi yakından ilgilendiriyor! 18-29 yaş arasına 9 ay boyunca ödeme yapılacak! 

İş arayan vatandaşların yakından takip ettiği İŞKUR, 18-29 yaş arasına 9 ay boyunca ödeme yapıyor. İşte 81 ilde yaşayan herkesi ilgilendiren o detaylar...

Hyundai i10, 780 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla!

Hyundai’nin en sevilen modelleri arasında yer alan i10’da Şubat kampanyası belli oldu. Hyundai i10, 780 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor üstelik şimdi al 6 ay sonra ödeme fırsatı başladı. 

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de 12 ay ertelemeli ödeme fırsatı!

Ege Yapı'nın Kekliktepe projesinde  evinizi şimdi alın 2025'te ödemeye başlayın. Urla Kekliktepe projesinde 12 ay ertelemeli ödeme fırsatı devam ediyor. Peki Ege Yapı Urla Kekliktepe'de konut fiyatları ne kadar? İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe ile ilgili ayrıntılar...

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa satılıyor! Peşinde yüzde 20 indirimle ya da 24 ay vadeyle ödeme fırsatı!

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa, peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Yüzde 25'ini peşin kalanını 24 ay vadeyle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki Kahramanmaraş ve Malatya'daki arsalar için ihale ne zaman? 

Sylvana İstanbul'da yüzde 15'ini peşin, kalanını 24 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Sylvana İstanbul projesinde peşin ödemelerde sunulan yüzde 40 indirim imkanının yanı sıra, yüzde 15'ini peşin, kalanını 24 ay taksitle ödeme kampanyası da başladı. Peki Sylvana İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

O belediyeden depreme dayanıklı konut müjdesi! 120 ve 84 ay vade fırsatı ve peşin alımlarda yüzde 10 indirim!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilecek Konut AŞ projesi çerçevesinde depreme dayanıklı 240 konut yapılacak. Konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilecek. Ayrıca, 120 ve 84 ay vadeli ödeme imkânı sağlanacak.

Nature Resort konutlarında 40 peşin ödemelerde sıfır faiz 18 ay esnek vade imkanı!

Oktay İnşaat tarafından Mersin'de inşa edilen MB Nature Resort konut projesinde teslimler devam ediyor. Projede yüzde 40 peşin ödemelerde sıfır faiz 18 ay esnek ödeme fırsatı sağlanacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Hoover HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme fırsatı başladı!

Beyaz eşya sektöründe son zamanlarda adını sıklıkla duyuran Hoover, kurutma makinesi konusunda HepsiBurada ile iş birliği kapsamında yeni bir kampanya başlattı. Hoover, HepsiBurada’dan alınacak HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme imkânının bulun

Gebze'de 2 adet konut imarlı arsa satılıyor! Hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Balçık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Gebze'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Nakit ihtiyacında Yapıkredi'den kampanya! Şimdi alırsan 3 ay sonra ödeme!

Yapıkredi Bankası’ndan şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası geldi. Nakit ihtiyaçların karşılanması amacıyla Türkiye çapında pek çok kişi ihtiyaç kredisi almaya devam ediyor. Bu kapsamda Yapıkredi Bankası da vatandaşların nakdi ihtiyaçlarını gidermek için birçok kampanyayla gündeme geldi.

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Ayışığı Butik ödeme planı Haberi

Ayışığı Butik ödeme planı

İstanbul'un Avrupa Yakası Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Ayışığı Butik Konutları 14 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 


Esenyurt Ayışığı Butik'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Tek blok halinde yükselen projede dairelerin alanları minimum 48 metrekareden oluşuyor.


Ayışığı Butik Evleri fiyatları 1 oda 1 salonlarda 180 bin TL, 2+1 oda 1 salonlarda 360 bin TL, 3+1 oda 1 salonlarda 440 bin TL'den başlıyor. 


Ayışığı Butik Esenyurt teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Projede toplam 110 adet daire yer alıyor. 


Demir İnşaat Ayışığı Butik iletişim

Telefon: 444 2 116

Web: http://www.demirinsaat.com.tr/ 

Özge...