17 / 04 / 2024

Aykaç Apartmanı İnşaat kimin 

Aykaç Apartmanı İnşaat kimin 

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Depremde 100 kişiye mezar olan Hisami Apartmanı'nın müteahhidi: Vekaletle inşaat yaptık!

Diyarbakır'da depremde yıkılan, 100 kişinin öldüğü, 32 kişinin de yaralandığı Hisami Apartmanı ile ilgili 1´i tutuklu, 4 sanığın ifadelerinde şok eden detay ortaya çıktı. 

Adana'da depremde 2 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidi ve mühendisine dava!

Adana'da 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde Kubilay Apartmanı'nın yıkılmasıyla ilgili olarak tutuklanan müteahhit Murat Helete ile tutuksuz teknik uygulama sorumlusu inşaat mühendisi Mehmet G. hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Adana'da depremde 10 kişinin öldüğü Belük Apartmanı'nın mühendisine 22 yıl 6 aya kadar hapis istemi!

Adana'da 10 kişinin yaşamını yitirdiği Belük Apartmanı'nın 6 Şubat'ta meydana gelen depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan inşaat mühendisi hakkında 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kahramanmaraş depreminde yıkılan Adana'daki Ekim Apartmanı'nın yıkım nedeni ortaya çıktı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden biri olan Adana'da Ekim Apartmanı'nın yıkılmasının ardından, binanın yıkılmasına nedeni ortaya çıktı. 

Adana'da depremde yıkılan Zeray Apartmanı'nı yapan kooperatifin kurucusu ve fenni mesulüne dava!

Adana'da Zeray Apartmanı'nın depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında, binayı yapan kooperatifin kurucuları arasında yer alan tutuklu Şevik ile firari fenni mesul inşaat mühendisi Çampınarı hakkında dava açıldı.

Adana'da depremde 96 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidine dava! 

Adana'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 96 kişinin hayatını Alpargün Apartmanı'nın tutuklu müteahhidi ve teknik uygulama sorumlusu Hasan Alpargün hakkında, 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Depremlerde yıkılan apartmanın 2 müteahhidi için 90'ar yıla kadar hapis istendi! 

Adana'daki Özgür Apartmanı'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması ile ilgili soruşturma çerçevesinde, tutuksuz müteahhit kardeşler Mahmut ve Murat Alpşar hakkında 90'ar yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İşte ayrıntılar...

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı fiyatları ne kadar oldu? İşte apartman inşaatı maliyeti fiyatları...

Apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı fiyatları geçtiğimiz gün itibarıyla Resmi Gazete’de yayımladı. Peki, apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı ne kadar oldu? Apartman inşaatı maliyetleri yükseldi mi? İşte apartman inşaatı maliyeti 2023 senesi...

Apartman inşaatı maliyeti 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte apartman inşaatı maliyeti fiyatları...

Apartman inşaatı maliyeti 2023 fiyatları bugün itibarıyla Resmi Gazete’de yayımladı. Peki apartman inşaatı maliyeti 2023 ne kadar oldu? Apartman inşaatı maliyetleri arttı mı? İşte apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı...

Apartmanın en üst katında oturan çatıyı teras olarak kullanabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatının teras olarak kullanımını kaleme aldı. Peki apartmanın en üst katında oturan çatıyı teras olarak kullanabilir mi?

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakaş ve Selahattin Ayçin ortaklığında kuruldu.

Yıkılan 24 daireli apartmanın yerine 20 daire yapıldı! Depremzedeler şaşkına döndü!

Yıkılan 24 konutlu Saraçoğlu apartmanının yerine 20 evli bina inşa edilmesiyle, 18 senedir bu apartmanda oturan Esin Kütük, "Şu an inşa edilen binalarda 24 eksik daire var bize 3-4 seçenek sundular. Beynimizden vurulmuşa döndük. Hiç bu kadar ağlamamıştım" diye konuştu.

Aykaç Apartmanı İnşaat kimin  Haberi

Aykaç Apartmanı İnşaat kimin 

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi adres; ÇAMLIK MAH.YAHYA KEMAL BEYATLI CAD.ASLI VİLLALARI B BL.18/6/1...