19 / 04 / 2024

Aykut Engin kimdir

Aykut Engin kimdir

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen Engin; "Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, bu yüzden fırsatlar kaçıyor" dedi..

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Eyüp Engin kimdir? Akbank’ta ne zaman ve hangi alanda göreve başladı? Şu an ne iş yapıyor?

Eyüp Engin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Eyüp Engin’in hayatı...

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Vehbi Engin Öztürk kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Engin Öztürk kimdir? Vehbi Engin Öztürk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vehbi Engin Öztürk'ün biyografisi...

​​​​​​​Engin Artemel kimdir?

Ünlü Mimar Engin Artemel kimdir? Engin Artemel hangi projelerde yer almıştır? İşte Engin Artemel'in biyografisi...

Engin Tekintaş kimdir?

Engin Tekintaş, Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildi. Peki, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Engin Tekintaş kimdir?

Kamil Engin Yeşil kimdir?

1 Ekim 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanan Kamil Engin Yeşil kimdir? İşte Yeşil'in özgeçmişi...

Volkan Engin kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Engin kimdir? Volkan Engin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Volkan Engin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Engin Ayaz kimdir?

Mimar Engin Ayaz kimdir? Engin Ayaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Engin Ayaz, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Engin Ayaz..

Engin Özkoç kimdir?

Adapazarı Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Engin Özkoç, CHP Adapazarı Milletvekili Adayı oldu. Peki, Engin Özkoç kimdir? Engin Özkoç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Engin Özkoç..

Aykut Engin: Türkiye'de yeterli fuar alanı yok!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen Engin; "Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, bu yüzden fırsatlar kaçıyor" dedi..

Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, fırsatlar kaçıyor!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, fuar alanlarının yetersiz olduğunu vurgulayarak, “Yurtdışında salonlar insanın ticaret odası gibi, kiralar çok cüzi. Türkiye’de öyle değil." dedi.

Aykut Engin kimdir Haberi

Aykut Engin kimdir

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen  Engin, “Yurtdışında salonlar insanın ticaret odası gibi, kiralar çok cüzi. Türkiye’de öyle değil. Rakiplerimiz karşısında geriden başlıyoruz. Ticaretin gelişmesi, ihracatın artması için bunlar önemli.” dedi.


Fuarların; Türkiye ihracatına ciddi katkı sağladığını söyleyen ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Almanya, İtalya, İspanya gibi ülkelerde fuarlar ihtisaslaşırken Türkiye’de yeterli bir fuar alanının olmadığını vurguladı. Ülkemizdeki fuar alanlarındaki sıkıntılara baktığımızda yapıdaki kolonların büyük engel olduğunu belirten Engin, kolon olmadan da teknolojiyle alanın sağlanabileceğini dile getirdi. Öncelikle düzenli bir fuar alanımızın olması gerektiğini kaydeden Engin, bu yüzden Türkiye’nin birçok fırsatı kaçırdığına dikkat çekerek, “Bu aksaklıkların giderilmesi için daha büyük metrekarelerde fuar alanları olmalı. İstanbul’da düzenlenen...