25 / 04 / 2024

aymin seyahat acentesi

aymin seyahat acentesi

Aymin Turizm Seyahat Acentası ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 13 Şubat 2013 tarihinde, 30 bin TL sermaye ile, Şenay İrtem ve Yasemin Yavuz ortaklığıyla kuruldu...

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

Tayyan Group Turizm Ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Tayyan Group Turizm Ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Akdeniz tarafından kuruldu.

Wnt Group Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Kuruldu!

Wnt Group Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Kadıköy’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Altaş tarafından kuruldu.

Bilviz Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Bilviz Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 25 bin TL sermaye bedeli ile Suat Özdemir tarafından kuruldu.

Turizm devi halka arz edildi!

Albayrak Grubu şirketlerinden, personel ve yolcu taşımacılığı, filo kiralama, seyahat acentesi işletmeciliği, gıda nakliye ve dağıtımı, personel destek hizmetleri gibi hizmetler sağlayan Platform Turizm, 8-9 Aralık 2022 tarihlerinde halka arz edildi.

Desk Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Desk Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Doğukan Kandemir tarafından kuruldu.

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Kuruldu!

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Eyüp Tayyip Demirhan ve İbrahim Demir ortaklığı  tarafından kuruldu.

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuayip Altay Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentesi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Şuayip Altay tarafından kuruldu.

Sofist Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi kuruldu!

Sofist Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Ataşehir'de Emral Kısa ve Erol Güzel ortaklığında kuruldu.

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı!

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı. Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli  Kağıthane’de yapıldı!

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Irmaktur Seyahat Acentesi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Irmaktur Seyahat Acentesi Turizm Taşımacılık İnşaat Kuyumculuk Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Akpınar tarafından kuruldu.

Travel Port Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel Port Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arash Amnzadeh tarafından kuruldu.

aymin seyahat acentesi Haberi

aymin seyahat acentesi

30 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Fatih Kemalpaşa Mahallesi Bukalidede Sokak NO:11/B adresinde faaliyete geçirildi. 13 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Şenay İrtem ve Yasemin Yavuz ortaklığıyla...